Otavamedia

Otavamedia Oy (aik. Yhtyneet Kuvalehdet Oy) on aikakauslehtiä ja verkkopalveluita kustantava yhtiö. Sen perustivat Otava ja Werner Söderström vuonna 1934. Nykyisin yhtiö on osa Otava-konsernia, joka syntyi vuonna 1998, kun Otava lunasti WSOY:n osuudet Yhtyneet Kuvalehdet Oy:n, Suuri Suomalainen Kirjakerho Oy:n ja Acta Print Oy:n osakkeista. Yhtiön nykyinen nimi Otavamedia otettiin käyttöön vuonna 2010.

Vuonna 2017 Otavamedia kustansi 24 aikakauslehtiä, joista tunnetuimpia ovat Seura, Tekniikan Maailma, TV-maailma, Suomen Kuvalehti, Kotiliesi, Anna ja Metsästys & Kalastus. Lisäksi se omistaa muun muassa Ampparit.com -uutispalvelun, Muropaketti.comin, Ruoka.fi:n, Nettiauto.comin, Nettimoto.comin ja Nettimokki.comin.

Tältä sivulta löydät kaikkien Otavamedian kustantamien aikakauslehtien tarjoukset ja tilaussivut.

Näytetään tulokset 1–16 / 21

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi tarjoaa lehtitilaukset pysyvästi loistavaan hintaan. Sivuiltamme löydät parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin luettaviin ja kuunneltaviin julkaisuihin.

Tilaa lehti itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena nyt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram