Miten teen tilauksen?

Lehden tilaaminen netistä on vaivatonta ja nopeaa!

Näin TilaaLehti.fi toimii:

  1. Saamme tarjouksen välitettäväksi käyttäjillemme ja lisäämme sen sivuillemme.
  2. Kun löydät haluamasi lehden, klikkaa "Katso tarjous" -nappia.
  3. Ohjaamme sinut tarjoussivulle, josta voit tilata lehden.

Miten löydän haluamani lehden?

  1. Käytä sivuston yläreunassa olevaa valikkoa, josta voit selata lehtiä aihepiireittäin.
  2. Käytä sivuston oikeassa yläreunassa olevaa hakutoimintoa tietyn lehden hakemiseen.
  3. Selaa suosituimpien lehtien listaa.

Miten tilaan haluamani lehden?

  1. Etsi haluamasi lehti sivuiltamme.
  2. Klikkaa "Katso tarjous" -nappia ja ohjaamme sinut tarjousivulle.
  3. Täytä tilauksen tiedot (nimi, osoite, tilauksen pituus, tilaajalahja, lahjatilauksen saaja jne.).
  4. Maksa tilaus myyjän tarjoamilla maksutavoilla.

Katso lisätietoa Usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Voinko tilata lehden lahjaksi?

Ilman muuta! Klikkaa haluamasi lehden sivulla "Katso tarjous" -nappia. Tilauslomakkeella voit valita lahjatilauksen, jolloin voit täyttää laskutus- ja toimitusosoitteet erikseen.

Voinko tilata puhelimitse?

Valitettavasti et. Sivuillamme esitetyt tarjoukset koskevat vain nettitilauksia. Voit halutessasi tilata lehden puhelimitse suoraan kustantajan myyntipalvelusta.

Voinko tilata tietyn lehden vanhoja numeroita?

Joitakin ulkomaisia lehtiä voi tilata myös yksittäiskappaleina, mutta pääasiassa TilaaLehti.fi välittää vain uusien lehtitilausten tarjouksia.

Aiemmin ilmestyneitä numeroita, uusien lehtien irtonumeroita ja näytenumeroita kannattaa kysellä suoraan lehden kustantajalta.

Voinko tilata lehden ulkomaille?

Valitettavasti sivuillamme esitetyt tarjoukset koskevat vain kotimaan tilauksia. Voit tilata lehden ulkomaille suoraan kustantajalta. Löydät kustantajan lehden tuotekortista.

Mistä tiedän, että tilaukseni on tullut perille?

Saat pian tilauksen tekemisen jälkeen sähköpostiisi tilausvahvistuksen, jossa kerrotaan mitä olet tilannut, kuinka paljon tilaus maksoi ja mihin osoitteeseen tilaus lähetetään. Ellet ole saanut tilausvahvistusta tarkista, ettei se ole joutunut sähköpostiohjelman roskapostiin ja ota tarvittaessa yhteyttä kustantajan asiakaspalveluun.

Miten voin uusia tilauksen?

Lehden kustantaja ottaa yleensä yhteyttä ennen tilauksen päättymistä tiedustellakseen oletko kiinnostunut jatkamaan tilaustasi. Voit uusia määräaikaistilauksen uudestaan myös itse.

Jos haluat lehden parhaaseen mahdolliseen hintaan ja saada tarjoukseen mahdollisesti liittyvän tilaajalahjan, kannattaa tilaus uusia meidän kauttamme.

Milloin saan tilaajalahjani?

Jos käyttämääsi tarjoukseen kuuluu tilaajalahja, se toimitetaan yleensä 2-4 viikon kuluessa maksun kirjautumisesta järjestelmiin. Mikäli et ole saanut tilaajalahjaa, ota yhteyttä tilausvahvistuksessa mainittuun myyjään.

Miksi tarjous johtaa virhesivulle?

Kyseinen tarjous voi olla päättynyt. Saamme tarjoukset suoraan aikakauslehtien kustantajilta ja muilta yhteistyökumppaneiltamme. Joskus tarjouksilla on määrätty päättymispäivä, joskus ne ovat voimassa toistaiseksi ja joskus tarjous päättyy yllättäen esimerkiksi tilaajalahjan loppumisen vuoksi. Päivitämme jatkuvasti sivujamme välttääksemme tällaiset epäselvyydet.

Miksi tilaisin lehden juuri tältä sivustolta?

Sivuiltamme löydät kaikkien suurimpien kotimaisten aikakauslehtikustantajien ja verkkokauppakumppaneidemme tarjoamat lehdet sekä valtavan valikoiman parhaita ulkomaisia lehtiä. Etsimme jatkuvasti uusia tarjouksia ja päivitämme sivustoamme sen mukaisesti.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram