Tuulilasi

Tuulilasi on Suomen suurin autolehti, joka tarjoaa hyötytietoa ja elämyksiä 16 kertaa vuodessa.

Se koeajaa, testaa ja vertailee vuoden aikana sadat uutuusmallit, renkaat ja tarvikkeet Ferrarin F1-tallin entisen testausjohtaja Ossi Oikarisen johdolla. Rengastestejä johtaa Suomen kovin rengastestaaja Pasi Piiroinen. Kaikki testit suoritetaan Suomeen tuotavilla automalleilla.

Tuulilasi raportoi autoalan uutiset aina ensimmäisenä ja auttaa tekemään oikeita valinta silloin, kun auton vaihto tai hankinta on ajankohtaista.

Katso Tuulilasi-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Tuulilasi-logo

Tuulilasi on Suomen suurin ja paras autolehti, joka tarjoaa hyödyllistä tietoa ja elämyksiä 16 kertaa vuodessa. Tuulilasia julkaisee A-lehdet ja sen päätoimittaja on Jukka Rönkä. Lehden edellinen levikki oli noin 53 000 kappaletta ja lukijamäärä noin 217 000.

Tuulilasin pääsisältöä ovat uusien autojen analyysit ja vertailut. Lehti koeajaa, tutkii, testaa ja vertailee vuoden aikana satoja uutuusmalleja Suomen olosuhteissa. Autojen lisäksi se vertailee renkaat, turvaistuimet ja autotarvikkeet.

Testien ja vertailujen lisäksi Tuulilasi kertoo autoalan tuoreimmat uutiset ja tarjoaa paljon rahanarvoista hyötytietoa muun muassa auton hankkimisesta, ostamisesta ja käytöstä sekä liikenteen turvallisuudesta, ympäristövaikutuksista ja verotuksesta.

Lehden muita aihealueita ovat autoverotus, Formula 1, liikenne, moottoripyörät, ympäristövaikutukset ja muu autoalaan liittyvä. Lisäksi lehti vierailee autoalan tapahtumissa ja raportoi niistä upeiden kuvien kera.

Uudistunut lehti on raikas, dynaaminen ja runsas. Vuoden aikana ilmestyvistä numeroista neljä on kattavampia, 200-sivuisia, katsauksia automaailmaan.

Tuulilasi on puolueeton, luotettava, elämyksellinen ja hyödyllinen autoalan auktoriteetti. Sen lukijat ovat automaattisesti automaailman sisäpiirissä!

Lehden joka numerossa:

 • Autoalan uutiset aina ensimmäisenä
 • Kaikkien uutuusmallien esittelyt
 • Koeajot, testit, kestotestit ja vertailut
 • Vinkkejä käytetyn auton hankintaan
 • Klassikkoautojen esittelyt
 • Autoalan tulevaisuus, hybridit ja sähköautot
 • Ekoautot

Katso myös:

 • Verkkosivut – Artikkeleja, blogeja, testejä, koeajoja ja vertailuja. Sivuilta löytyy myös tietoa autovalmistajista ja uutisia automerkeittäin sekä TLtv-videoita. Keskustelupalstalla käydään kiivasta keskustelua muun muassa automerkeistä ja -malleista, tyyppivioista, autourheilusta, verotuksesta, klassikoista, liikenteestä sekä uusista ja käytetyistä autoista.
 • Facebook (4 600 tykkääjää)
 • Twitter (870 seuraajaa)
 • Instagram
 • YouTube
Kenelle?

Autoista ja autoiluista kiinnostuneet miehet

Ilmestyy

16 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Jukka Rönkä

Ensimmäinen numero

1963

Levikki

53 187 (LT 2014)

Lukijamäärä

217 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

88 % mieslukijoita, 12 % naislukijoita (KMT K15)

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1795-0546

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram