Tieteen Kuvalehti Historia

Tieteen Kuvalehti Historia on kolmen viikon välein (18 numeroa vuodessa) ilmestyvä tiedeaikakauslehti, jonka pääteema on historia. Se on yhteispohjoismainen julkaisu, jolla on yli 150 000 tilaajaa. Suomessa lehti on ilmestynyt vuodesta 2007.

Lehti sisältää innostavia ja kiehtovia artikkeleja maailman sivilisaatioista, kansoista, taiteesta, insinööritaidosta ja arjen historiasta. Artikkelit on kuvitettu tyylikkäin kuvin ja grafiikoin.

Tilaa lehti nyt tarjoushintaan ja lähde jännittävälle aikamatkalle Suomen suurimman historialehden kanssa!

 

Tieteen Kuvalehti Historia logo

Tieteen Kuvalehti Historia on historiaa käsittelevä tiedelehti, jota julkaisee Bonnier Publications. Lehti ilmestyy kolmen viikon välein, yhteensä 18 kertaa vuodessa.

Tieteen Kuvalehti Historia on yhteispohjoismainen lehti, jolla on Pohjoismaissa yhteensä yli 150 000 tilaajaa. Sen ensimmäinen numero ilmesty lokakuussa 2005 Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. Suomessa lehti on ilmestynyt syksystä 2007 lähtien. Lisäksi lehti ilmestyy Islannissa ja Latviassa.

Innostavaa luettavaa historiasta kiinnostuneille

TK Historia tarjoaa runsaasti mielenkiintoisia, kiehtovia ja tuoreita artikkeleja historiasta kiinnostuneille. Artikkelit käsittelevät esimerkiksi maailman sivilisaatioita ja kansoja, valloitus- ja tutkimusretkiä, maailman taiteen merkkiteoksia ja insinööritaidon käännekohtia, unohtamatta myöskään arjen historiaa.

Lehden elävästi kirjoitetut artikkelit laadutaan lähteitä kunnioittaen yhteistyössä parhaiden asiantuntijoiden kanssa ja historiaa lähestytään kiinnostavasti tuoreista näkökulmista. Juttujen taustalla ovat saman ammattitaitoiset tekijät kuin sisarlehti Tieteen Kuvalehdellä, ja niissä sukelletaan historian syövereihin kiehtovalla ja viihdyttävällä tavalla. Artikkelit on kuvitettu tyylikkäillä valokuvilla, grafiikoilla ja kartoilla.

Toistaako historia itseään? Mitä maailma on jättänyt meille perinnöksi? Mitkä ovat tapahtumien taustat? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin se tarjoaa vastaukset.

Tieteen Kuvalehti Historia on viihdyttävä, elämyksellinen ja ajatuksia herättävä lehti, joka tarjoaa uusia näkökulmia ja innostaa lukemaan!

Lehti on saatavilla irtonumerona Lehtipisteistä eri puolelta Suomea sekä tilattavissa kotiin tai työpaikalle itselle tai lahjaksi kestotilauksena 2, 3, 6 tai 12 numeron tilausjaksolla. Lehden ilmestymispäivät 2024 löytyy Mediakortit.fi -palvelusta.

Tieteen Kuvalehti Historia tarjous

 

Muualla verkossa

Lehden verkkosivuilta osoitteesta historianet.fi voi lukea valikoituja artikkeleja historiasta. Sivuston aihealueita ovat sota, tekniikka, sivilisaatiot ja tiede. Lisäksi sivustolta löytyy mielenkiintoisia historiallisia kuvia sekä viihtellisiä visoja ja testejä.

Katso myös lehden Facebook-sivu, jolla on yli 10 000 historiasta kiinnostunutta seuraajaa.

Tilaukseen liittyvissä asioissa (osoitteenmuutokset, peruutukset ja muut) ota yhteyttä Bonnier-julkaisujen tilaajapalveluun.

Kenelle?

Historiasta kiinnostuneille

Ilmestyy

18 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Publications Oy

Päätoimittaja

Torsten Weper

Ensimmäinen numero

2005 (Suomessa vuodesta 2007)

Levikki

22 109 (LT 2016)

Lukijamäärä

150 000 tilaajaa kaikissa julkaisumaissa

Lukijaprofiili

60 % miehiä, 40 % naisia

Irtonumero

9,60 € (Lehtipiste)

ISSN

0806-5209

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram