Historiska Brott & Mysterier

Historiska Brott & Mysteriet on uusi ruotsalainen lehti sinulle, joka rakastat jännittävää lukemista historiallisista rikoksista, arvoituksellisista asioista ja selittämättömistä tapahtumista.

Lehti sisältää huippumielenkiintoisia juttuja vanhoista ruotsalaisista murhista aina maailmanhistorian suurimpiin mysteereihin – sekä tunnetuista että täysin tuntemattomistakin. Taatusti jännittävää luettavaa!

Lehti on ruotsinkielinen ja se ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Katso Historiska Brott & Mysterier-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Rakastatko uppoutumista historiallisiin ja salaperäisiin tapahtumiin? Siinä tapauksessa Historiska Brott & Mysterier -lehti on juuri sinulle!

Historiska Brott & Mysterier on vuonna 2016 perustettu ruotsalainen aikakauslehti, joka käsittelee historiallisia rikoksia, arvoituksellisia asioita ja selittämättömiä tapahtumia. Se on lehti, joka vastaa kysymyksiin "miten" ja "miksi".

Täysin ainutlaatuinen rikoslehti vie lukijansa jännittäville aikamatkoille, joissa mikään aihe ei ole liian suuri tai pieni. Lue ratkaisemattomista ja ratkaistuista murhista Ruotsissa sekä muista salaperäisistä ilmiöistä ympäri maailmaa. Lehti kirjoittaa niin puhutuimmista kuin tuntemattomistakin aiheista jännittävällä ja opettavaisella otteella.

Lehteä julkaisee Egmont Publishing AB ja se ilmestyy 4 tai 6 kertaa vuodessa. Joka numerossa noin 84 sivua jännittävää luettavaa.

Katso myös:

Kenelle?

Historiallisista rikoksista ja mysteereistä kiinnostuneille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing Ab

Päätoimittaja

Håkan Ström

Ensimmäinen numero

2016

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

61 % naislukijoita, 39 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram