Historiska Brott & Mysterier

Historiska Brott & Mysteriet on uusi ruotsalainen lehti sinulle, joka rakastat jännittävää lukemista historiallisista rikoksista, arvoituksellisista asioista ja selittämättömistä tapahtumista.

Lehti sisältää huippumielenkiintoisia juttuja vanhoista ruotsalaisista murhista aina maailmanhistorian suurimpiin mysteereihin – sekä tunnetuista että täysin tuntemattomistakin. Taatusti jännittävää luettavaa!

Lehti on ruotsinkielinen ja se ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Historiska Brott & Mysterier: Sukella menneisyyden mysteereihin

Rakastatko uppoutumista historiallisiin ja salaperäisiin tapahtumiin? Siinä tapauksessa Historiska Brott & Mysterier -lehti on juuri sinulle!

Vuonna 2016 perustettu Historiska Brott & Mysterier on lehti kaikille, jotka rakastavat jännittävää lukemista historiallisista rikoksista, arvoituksellisista tapahtumista ja selittämättömistä ilmiöistä. Tämä ainutlaatuinen ruotsalainen lehti vie sinut aikamatkalle menneisyyden kiehtovimpiin mysteereihin ja rikostapauksiin, tarjoten taatusti jännittäviä ja koukuttavia lukuhetkiä.

Se on lehti, joka vastaa kysymyksiin "miten" ja "miksi". Lehteä julkaisee Story House Egmont.

Miksi tilata Historiska Brott & Mysterier?

Historiska Brott & Mysterier on täydellinen valinta kaikille historian ja mysteerien ystäville. Lehden sivuilla syvennytään sekä tunnetuimpiin että vähemmän tunnettuisiin rikostapauksiin ja mysteereihin, tarjoten lukijoille kiehtovia tarinoita ja syvällisiä analyyseja.

Lehden sisältö

  • Lehti käsittelee laajasti historiallisia rikostapauksia, mukaan lukien vanhat ruotsalaiset murhat ja kansainväliset rikosmysteerit. Jokainen artikkeli tarjoaa syvällisen katsauksen tapausten taustoihin ja niiden ratkaisemattomiin kysymyksiin.
  • Uppoudu arvoituksellisiin tapahtumiin ja selittämättömiin ilmiöihin, jotka ovat hämmentäneet ihmisiä vuosisatojen ajan.
  • Lue maailmanhistorian tunnetuimmista ja tuntemattomimmista mysteereistä, mukaan lukien katoamiset, salaperäiset kuolemantapaukset ja muut arvoitukset.
  • Lehden artikkelit herättävät lukijat pohtimaan ja osallistumaan keskusteluun – lehti tarjoaa mahdollisuuden syventyä tapauksiin ja esittää omia teorioita.

Lehden tilaus

Historiska Brott & Mysterier ilmestyy yhdeksän kertaa vuodessa, tarjoten säännöllisesti annoksen jännitystä ja tietoa. Tilauksen tekeminen on helppoa, ja voit aloittaa heti tänään osoitteessa tilaalehti.fi.

Erityisedut tilaajille:

  • Tilauksen myötä saat ilmaisen pääsyn lehden digitaalisiin versioihin FLIPP-sovelluksessa. Voit lukea lehteä missä ja milloin tahansa, myös viimeisten neljän vuoden numerot.
  • Pääset lukemaan lehteä heti tilauksen tekemisen jälkeen. FLIPP toimii iPhonella, iPadilla, Android-laitteilla sekä tietokoneella.

Lehden historiaa

Ensimmäinen Historiska Brott & Mysterier -lehden numeroi ilmestyi vuonna 2016. Lehden taustalla on Story House Egmont, ja sen päätoimittajana toimii Veronica Trajkovski Malheden.

Lehti on nopeasti saavuttanut suuren suosion jännityksen ja historian ystävien keskuudessa.

Miksi Historiska Brott & Mysterier?

Historiska Brott & Mysterier on täydellinen lahja tai joululahja kaikille, jotka rakastavat historiaa ja mysteerejä. Lehdessä yhdistyvät asiantuntevat artikkelit, kiehtovat tarinat ja upeat kuvat, mikä tekee siitä arvokkaan tietolähteen ja viihdyttävän lukukokemuksen.

Tilaa Historiska Brott & Mysterier ja lähde aikamatkalle menneisyyden salaperäisimpiin ja jännittävimpiin tapahtumiin!

Tilaa nyt

Älä odota enää! Tilaa Historiska Brott & Mysterier ja liity tuhansien mysteerien ystävien joukkoon. Nauti historian salaisuuksista ja löydä uutta inspiraatiota jokaiseen lukuhetkeen. Joka numero tarjoaa noin 84 sivua jännittävää luettavaa. Lisätietoja ja tilaukset osoitteessa tilaalehti.fi.

Kenelle?

Historiallisista rikoksista ja mysteereistä kiinnostuneille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing Ab

Päätoimittaja

Håkan Ström

Ensimmäinen numero

2016

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

61 % naislukijoita, 39 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram