Metsästys ja Kalastus

Metsästys ja Kalastus on kotimainen erikoislehti, joka käsittelee nimensä mukaisesti kahta Suomen suosituinta harrastusta.

M&K tuo lukijoilleen tuoreimman tiedon kerran kuukaudessa. Sen sivuilta löytyvät ase-esittelyt, optiikkakokeet, erävaatteet, kalastusvälineet ja kertomukset. Lehti testaa ja kokeilee uutuustuotteet, uutisoi alan ajankohtaisista asioista ja vierailee tapahtumissa.

Metsästys ja Kalastus -lehden artikkelit ja teemat ennakoivat tulevia jahti- ja kalastuskausia. Se kertoo myös uusimman tiedon riistaeläimistä ja kaloista. Saaliit ja niiden pyytäjät esitellään 10-kerhossa.

 

Metsästys ja Kalastus tarjous

Metsästys ja Kalastus (M&K) on metsässä ja vesillä liikkujan erikoislehti, joka tuo lukijoilleen tuoreimman tiedon. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1911 lähtien. Nykyään lehti ilmestyy kuukausittain (12 numeroa vuodessa) ja sitä julkaisee Otavamedia. Lehden vastaava päätoimittaja on Reijo Ruokanen.

Metsästys ja Kalastus tarjoaa hyödyllistä tuotetietoa aseista, patruunoista, kalastusvälineistä, erävaatteista ja -varusteista sekä autoista ja veneistä. Lehti testaa, kokeilee ja vertailee tuotteet, ja selvittää kaiken mikä on niiden käytön kannalta oleellista. Se uutisoi ajankohtaisista metsästys- ja kalastusasioista sekä vierailee messuilla ja muissa alan tapahtumissa.

M&K elää jatkuvasti ajan hermolla. Lehden teemat vaihtelevat vuodenaikojen mukaisesti ja artikkelit ennakoivat aina tulevia jahti- ja kalastuskausia, koska "tuore tieto tuo saalista".

Lehti kertoo uusimman tiedon riistaeläimistä ja kaloista, arvostelee kirjat ja laittaa maukasta ruokaa erätulilla. M&K myös esittelee lukijoiden suurimmat saalit ja niiden saajat 10-kerhossa.

Lehden vakiopalstoja ovat muun muassa M&K Erätarinat, Riistamailta ja Kalavesiltä, Tarkkana luonnossa sekä Kuukauden kuva.

Metsästys ja Kalastus -lehteä kirjoittavat Suomen parhaat asiantuntijat, jotka haluavat jakaa kokemuksensa, tietonsa ja elämyksensä lukijoiden kanssa.

Metsästys ja Kalastus on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa kotiin määräaikais- tai kestotilauksena.

Katso myös:

Kenelle?

Kalastusta ja metsästystä harrastavat miehet ja naiset

Ilmestyy

Kerran kuussa, 13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Reijo Ruokanen

Ensimmäinen numero

1911

Levikki

40 699 (LT 2014)

Lukijamäärä

250 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

78 % miehiä, 22 % naisia (KMT 2016)

Irtonumero

11,20 € (Lehtipiste)

ISSN

0026-1629

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram