TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa Suomen parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Säästä rahaa TilaaLehti.fi:n lehtitarjousten avulla!

Tervetuloa verkkosivustollemme! TilaaLehti.fi on syyskuussa 2014 perustettu sivusto, joka tarjoaa Suomen parhaat lehtitarjoukset, jotta sinä voit tilata aikakauslehdet kotiovellesi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Missiomme on innostaa, kannustaa ja viihdyttää ihmisiä lukemaan tarjoamalla upeimpia lehtitarjouksia laadukkaaseen ja luotettavaan painettuun mediaan.

TilaaLehti.fi perustettiin, koska uskomme lehtitilausten tuomaan arvoon ja siihen, että aikakauslehdet aidosti rikastuttavat ihmisten elämää. Nykypäivän digitaalisena aikana ymmärrämme, että ihmisillä on pääsy lukemattomille verkkosivustoille ja resursseihin, jotka tarjoavat ilmaista lukusisältöä. Uskomme kuitenkin, että edelleen monet suomalaiset haluavat lukea myös painettuja aikakauslehtiä. Kiiltävän paperin sivut, vasta painetun musteen tuoksu ja mielekkään lukemisen parissa vietetty rentouttava oma aika ovat kokemuksia, joita internet ei pysty jäljittelemään.

Meidän tehtävämme

Tehtävämme TilaaLehti.fi-sivustolla on rikastuttaa suomalaisten elämää yhdistämällä lukijat aikakauslehtitilausten tuomaan lisäarvoon ja iloon. Uskomme vakaasti aikakauslehtien voimaan ja niiden kykyyn innostaa, tiedottaa ja viihdyttää ihmisiä, olipa kiinnostuksen kohteesi sitten autot, käsityöt, sisustaminen, metsästys, eläimet, tiede tai taide.

Kuratoimme intohimolla erinomaista ja monipuolista aikakauslehtivalikoimaamme, joka palvelee erilaisia intohimoja, harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita. Tavoitteemme on tarjota suomalaisille alusta, jossa he voivat tutkia suosikkilehtiään ja löytää parhaat lehtitarjoukset niihin lehtiin, joista he todella ovat kiinnostuneita.

Uskomme vakaasti, että lehtitilauksilla on ainutlaatuinen ja kestävä arvo myös modernina digitaalisena aikana. Nopeatempoisen verkkosisällön kulutuksen aikakaudella aikakauslehdet tarjoavat hengähdystauon – tilaisuuden hidastaa vauhtia, irrottautua digitaalisista laitteista ja olla vuorovaikutuksessa huolellisesti luodun sisällön kanssa.

Aikakauslehdet tarjoavat konkreettisen ja mukaansatempaavan lukukokemuksen, jonka aikana lukijat voivat nauttia niiden artikkeleista, upeasta visuaalisuudesta ja todella, siis todella uppoutua rakastamiinsa aiheisiin.

Aikakauslehdet eivät tarjoa vain tietoa, vaan ne luovat yhteisöllisyyden ja yhteyden tunteen. Hyvä lehti tuo yhteen samanhenkiset ihmiset, joilla on yhteiset kiinnostuksen kohteet. Aikakauslehdet herättävät keskusteluja ja edistävät yhteenkuuluvuutta. Lehden sivujen kautta lukijat löytävät uusia näkökulmia, saavat oivalluksia asiantuntijoilta sekä inspiraatiota, joka ruokkii heidän luovuuttaan ja henkilökohtaista kasvua.

Uskomme, että lehtitilaus on ennen kaikkea sijoitus itseensä. Tilaamalla lehden kotiinsa suomalaiset voivat pysyä ajan tasalla trendeistä, ideoista ja edistysaskelista seuraamillaan aloilla. Lukijat pääsevät mukaan jatkuvalle oppimismatkalle, joka pitää heidät älyllisesti vireänä ja kulttuurisesti tietoisena.

Meitä ohjaa usko siihen, että jokainen ansaitsee helpon ja edullisen pääsyn aikakauslehtien rikastuttavaan maailmaan. Pyrimme tarjoamaan käyttäjäystävällisen alustan, josta suomalaiset voivat löytää suosikkilehtensä, mutta myös uusia omaa kiinnostusta ruokkivia lehtiä mahdollisimman edulliseen hintaan.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan poikkeuksellisen hyvää asiakaspalvelua ja varmistamaan, että lehden tilaaminen on mahdollisimman helppoa, saumatonta, nautinnollista ja edullista!

Tarinamme

TilaaLehti.fi-sivuston tarina sai alkunsa syyskuussa 2014, kun kaksi intohimoista aikakauslehtien lukijaa, tilaajaa ja yrittäjää, Jukka ja Janne, huomasivat, että netistä oli vaikeaa löytää oman suosikkilehden paras tarjous – siis mahdollisimman edullinen tarjous, jonka avulla lehden saisi kotiinsa säännöllisesti mahdollisimman halvalla.

Halusimme parantaa aikakauslehtiä lukevien suomalaisten käyttäjäkokemusta tuomalla markkinoille uuden verkkosivuston, joka tarjosi aikakauslehtien tarjouksia. Emme mitä tahansa tarjouksia tai tarjouksia, josta mainostajat olivat valmiita maksamaan eniten, vaan aidosti ja oikeasti lukijoita parhaiten palvelevia, edullisia lehtitarjouksia.

Tiesimme jo lähtiessämme toteuttamaan tätä projektia, että kustannusalan markkinamaisemat ovat pian muuttumassa digitaalisen sisällön kysynnän kasvun myötä, mutta näimme edelleen, että painetulla lehdellä on pysyvä arvo. Painettu lehti ei tule katoamaan. Ei nyt, eikä vielä pitkään aikaan.

Verkkosivustomme alkuajat olivat täynnä jännitystä ja haasteita. Onnistuimme solmimaan erinomaisia ja pitkäkestoisia kumppanuuksia monien aikakauslehtikustantajien ja lehtitarjousvälittäjien kanssa, mukaan lukien sellaiset nimet kuin A-lehdet, Otavamedia, Sanoma Media, Aller Media, Bonnier Publications, Alma Talent, Story House Egmont ja monet muut.

Monet kumppanuudet ovat jatkuneet jo vuosikymmenen ajan, osa niistä on muuttanut muotoaan ja osa on myös päättynyt kokonaan, mutta TilaaLehti.fi jatkaa, koska tiedämme, että suomalaiset aikakauslehtien ystävät tarvitsevat alustan, jonka kautta he voivat helposti löytää, tilata ja päästä nauttimaan suosikkilehdestään mahdollisimman edulliseen hintaan ja parhain eduin.

Olemme työskennelleet väsymättömästi rakantaaksemme käyttäjillemme saumattoman ja käyttäjäystävällisen kokemuksen tilata lehtiä netistä. Teknologian nopean kehitys ja muutokset kuluttajakäyttäytymisessä ovat tuoneet meillekin haasteita, mutta hyväksyimme ne ja sopeuduimme niihin. Olemme voittaneet tekniset haasteet ja hienosäätäneet prosessejamme luodaksemme Suomen parhaan lehtitarjoussivuston, joka on paitsi relevantti, mutta myös vastaa asiakkaidemme tarpeisiin!

Kovan työn ja omistautuneen tiimimme, kumppaneidemme ja asiakkaidemme tuen avulla olemme jatkuvasti laajentanut ja päivittänyt valikoimaamme. Tiedämme, että aikakauslehdet tulevat ja menevät. Monet lehdet kokevat ylitsepääsemättömiä haasteita tavoittaakseen lukijansa aikana, jolloin kaikki maailman tieto on saatavilla internetissä, mutta samalla myös uusia lehtiä tulee koko ajan markkinoille.

Olemme palvelleet tuhansia suomalaisia, jotka etsivät erinomaisia lehtitarjouksia sekä tarjouksiin liittyviä tilaajalahjoja netistä. Ja olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta siitä, miten sivuiltamme löytyi huomattavasti parempi tarjous, kuin naapurisivustolta. Tunnemme tästä suurta iloa ja tyytyväisyyttä.

Arvostamme suuresti asiakkailtamme saamaamme palautetta ja ehdotuksia. Heidän näkemyksensä ja kokemuksensa ovat auttaneet monissa kohdin alustamme suunnittelussa. Saamamme palautteet ja kehitysehdotukset ovat auttaneet meitä parantamaan käyttäjäkokemusta ja räätälöimään tarjontaamme paremmin vastaamaan asiakkaidemme tarpeita.

Pohtiessamme yli kymmenvuotista taivaltamme lehtitarjousten maailmassa olemme erityisen kiitollisia asiakkaidemme tuesta ja luottamuksesta, ja olemme innoissamme myös tulevaisuudesta. Sitoutumisemme parhaiden lehtitarjousten tarjoamiseen on edelleen vankkumaton, ja odotamme innolla, että voimme palvella ja inspiroida suomalaisia aikakauslehtien lukijoita vielä monia vuosia.

Kiitos sinulle, että olet osa tarinaamme. Jatketaan yhdessä lehtitilausten ilon ja aikakauslehtien tuomien rikkaiden kokemusten juhlimista!

Aikakauslehtivalikoimamme

TilaaLehti.fi on ylpeä voidessaan tarjota yhden Suomen suurimmista ja monipuolisimmista aikakauslehtien valikoimista. Ymmärrämme, että autot, virkkaus tai kissat eivät kiinnosta kaikkia lukijoita, vaan jokaisella meistä on omat yksilölliset mieltymyksemme ja kiinnostuksen kohteemme. Siksi tavoittemme on tarjota mahdollisimman laaja valikoima lehtiä, jotka tyydyttävät jokaisen lukijan maun.

Tässä vain muutamia lehtikategorioita, joita löydät sivuiltamme:

  • Lifestyle-lehdissämme käsitellään sellaisia aiheita kuin muoti, kauneus, kodin sisustus, matkailu ja hyvinvointi. Lifestyle-lehdet tarjotavat inspiraatiota, vinkkejä ja oivalluksia elämän eri osa-alueiden parantamiseen etsitpä sitten muotitrendejä, kodin parannusideoita tai vinkkejä terveellisempään elämään.
  • Urheilun harrastajille tarjoamme monipuolisen valikoiman urheilulehtiä, jotka tarjoavat kattavaa ja syvällistä sisältöä, innoittavia tarinoita, urheilijoiden haastatteluja, analyysejä ja urheilumaailman tuoreimpia uutisia. Urheilulehtiemme avulla pysyt ajan tasalla viimeisimmistä tapahtumista, otteluiden kohokohdista ja tuoreimmista urheilumaailman uutisisita.
  • Teknologialehtemme palvelevat tekniikan osaajia, jotka haluavat pysyä ajan tasalla uusimmista laitteista, innovaatioista ja trendeistä. Tutustu arvosteluihin, oppaisiin ja asiantuntijoiden näkemyksiin esimerkiksi älypuhelimien, tietokoneiden, älykodin laitteiden ja vastaavien kehityksestä.
  • Viihde- ja juorulehtien avulla pysyt ajan tasalla julkkisten elämässä. Sukella suosikkijulkkiksiesi elämään, pysy ajan tasalla uusista elokuvajulkaisuista, musiikkitrendeistä ja lue eksklusiivisia julkkishaastatteluja ja kurkistuksia kulissien taakse.
  • Talouslehtemme tarjoavat arvokkaita oivalluksia niin ammattilaisille kuin yrittäjillekin. Pysy ajan tasalla markkinatredeistä, sijoitusmahdollisuuksista, johtamisstrategioista ja liike-elämän viimeisimmistä tapahtumista.

Eksklusiiviset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat

Haluamme, että lehtitilaukset ovat asiakkaidemme saatavilla ja että ne ovat edullisia. Siksi tarjoamme säännöllisesti erikoistarjouksia ja alennuksia valikoituihin aikakauslehtiin. Pidä silmällä etusivultamme löytyviä erikoistarjouksia, jotta voit nauttia entistä suuremmista säästöistä tilatessasi suosikkilehteäsi kotiisi.

Tilaamalla lehden TilaaLehti.fi-sivuston kautta voit hyödyntää nämä eksklusiiviset lehtitarjoukset ja alennukset, säästää merkittävästi rahaa lehtikioskeihin verrattuna ja löytää upeimpia tilaajalahjoja, joita et saa mistään muualta. Pyrimme aina tarjoamaan parhaan vastineen rahoillesi ja varmistamaan, että sinulla on pääsy rakastamiisi aikakauslehtiin mahdollisimman edullisesti.

Selaa kattavaa aikakauslehtivalikoimaamme tänään ja löydä kiinnostuksen kohteitasi vastaavia lehtiä. Nauti lukemisen ilosta, pysy ajan tasalla ja inspiroidu laajan lehtivalikoiman kautta. Aloita tilauksesi nyt ja avaa tiedon ja viihteen maailma, joka on sormiesi ulottuvilla!

Asiakaspalvelumme auttaa

TilaaLehti.fi on sitoutunut tarjoamaan erinomaista asiakaspalvelua ja varmistamaan arvokkaiden asiakkaidemme tyytyväisyyden. Priorisoimme tarpeesi ja pyrimme ylittämään odotuksesi ihan jokaisessa vuorovaikutustilanteessa.

Asiantunteva asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa lehtitilauksen vaiheissa, huolenaiheissa ja tarvitsemassasi avussa. Uskomme selkeään ja oikea-aikaiseen viestintään, ja vastaamme nopeasti ja auttavaisesti kaikkiin kysymyksiin.

Ymmärrämme, että joskus lehtitilauksessa saattaa ilmaantua ongelmia, ja meiltä löytyy keinoja niiden ratkaisemiseksi. Jos kohtaat mitään ongelmia lehtitilauksen kanssa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Työskentelemme ahkerasti ratkaistaksemme ongelman ja varmistaaksemme, jotta saat tilattua lehden sujuvasti.

Pyydämme ymmärtämään, että lehtitilaus on aina tilaajan ja aikakauslehden julkaisijan tai kustantajan välinen sopimus. Lehden sisältöä koskeva palaute, sekä tilausmuutokset, kuten osoiteenmuutos, tilauksen tilapäinen keskeytys ja tilauksen peruutus, on aina ja poikkeuksetta hoidettava lehden kustantajan kautta. Meillä ei ikävä kyllä ole mahdollisuutta tai resursseja toimia asiassa välikätenä.

Tyytyväisyytesi on meille äärimmäisen tärkeää, ja pyrimme jatkuvasti kehittämään asiakaspalvelukokemustamme. Arvostamme kaikkea palautetta ja otamme sen huomioon kehittäessämem prosessejamme ja varmistaaksemme, että täytämme asiakkaidemme odotukset.

Jos sinulla on kysyttävää, huolenaiheita tai palautetta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Tyytyväisyytesi on meille tärkeintä ja olemme täällä palvellaksemme sinua.

Suositukset

Älä luota vaan sanaamme, vaan lue, mitä asiakkaillamme on sanottavaa TilaaLehti.fi-palvelusta. Arvostamme jokaista saamamme palautetta ja asiakkaidemme lähettämiä kokemuksia, sillä ne antavat meille arvokasta tietoa palvelumme laadusta ja asiakkaidemme tyytyväisyydestä.

Olen innokas aikakauslehtien tilaaja ja löydän poikkeuksetta parhaat lehtitarjoukset TilaaLehti.fi-sivuilta. Siellä on kaikki lehdet, mitä luen, ja lehden tilaaminen on helppoa.

Eila, Järvenpää

Arvostan lehtitarjouksia ja tilaajalahjoja, joita löydän TilaaLehti.fi-sivustolta. Saan usein tilattua haluamani lehden murto-osalla sen normaalihinnasta.

Maarit, Kempele

Tilaan jonkin lehden kympillä ja saan satojen eurojen arvoiset tilaajalahjat kaupan päälle. Mikä olisi parempi diili?

Topi, Imatra

Ota meihin yhteyttä

Olemme täällä auttaaksemme ja varmistaaksemme, että kokemuksesi TilaaLehti.fi-sivuston kautta on sujuvaa ja nautinnollista. Jos sinulle on kysyttävää, huolenaiheita tai haluat antaa palautetta, asiakaspalvelijamme on aina valmis auttamaan.

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@tilaalehti.fi.

Olipa sinulla sitten kysyttävää lehtitarjouksista, lehden tilaamisesta tai muusta, arvostamme kaikkea palautetta ja otamme sen vakavasti. Jos haluat esittää ehdotuksia tai kommentteja siitä, miten voimme parantaa palvelua, toivomme, että lähetät siitä meille viestiä. Kaikki näkemykset ovat korvaamattomia ja auttavat meitä parantamaan alustaamme ja vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin entistä paremmin.

Kiitos, että valitsit TilaaLehti.fi-sivuston ja autamme sinua mielellämme edelleen löytämään maan parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram