Tekniikan Maailma

Tekniikan Maailma on nyt suositumpi kuin koskaan. Pohjoismaiden suurin yleistekninen aikakauslehti suodattaa lukijoilleen tekniikasta olennaisen.

TM:n pääsisältöä ovat autot, moottoripyörät ja liikenne. Moottoriajoneuvojen lisäksi TM hallitsee viihde-elektroniikan, matkapuhelimet, tietokoneet, kamerat, urheiluvälineet ja muut tekniset vempaimet.

Tekniikan Maailman vertailut ovat käsite. Lehti testaa, vertailee ja koeajaa yli 700 tuotetta joka vuosi. Sen puolueettomat ja luotettavat vertailut välittävät korvaamatonta tietoa, joka auttaa lukijoita tekemään oikeita valintoja.

Tilaa TM ja tiedät mitä tekniikassa tapahtuu!

Katso Tekniikan Maailma-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Tekniikan Maailma tarjous

Tekniikan Maailma (TM) on suomalainen yleistekninen aikakauslehti, joka käsittelee autoja, viihde-elektroniikkaa, tietokoneita, mobiililaitteita, kameroita, urheiluvälineitä, moottoripyöriä, tiedettä ja muita tekniikan aiheita. Lehti tunnetaan parhaiten sen testeistä, vertailuista ja koeajoista.

Lehteä edelsi 1945 perustettu Harrastelija-lehti, mutta ensimmäinen Tekniikan Maailma ilmestyi vuonna 1953 Rauno Toivosen perustamana. Lehteä julkaisee Otavamedia ja sen päätoimittaja on Reijo Ruokanen, joka seuraa tehtävässä Velimatti Honkasta. Haapaniemi aloitti kesäkuussa 2015.

Tekniikan Maailman levikki on 113 834 (LT 2014) ja sen lukijamäärä on 466 000 (KMT K15).

Tietoa, josta on hyötyä

Tekniikan Maailma on nyt arvovaltaisempi ja suosituimpi kuin koskaan. Maailman teknistyessä yhä enemmän ja tekniikan uudistumistahdin nopeutuessa on nykyihmisen vaikea tulla toimeen ilman teknistä julkaisua, joka suodattaa tekniikasta olennaisen, ja pukee sen selkeään ja helposti omaksuttavaan muotoon.

TM on Pohjoismaiden suurin yleistekninen aikakauslehti. Sen pääsisältöä ovat autot ja liikenne – ja lehti onkin Suomen arvostetuin autolehti. Lehti esittelee ja testaa uudet automerkit ja kertoo uusimmat kuulumiset autotekniikan kehityksestä - unohtamatta myöskään kaksipyöräisiä. Autojen ja muiden moottoriajoneuvojen lisäksi lehti testaa ja vertailee renkaat, varaosat ja tarvikkeet.

Suomalainen tietää, mistä tietoa kannattaa hakea, kun on hankkimassa uutta tekniikkaa. Tekniikan Maailman kattavat, puolueettomat ja luotettavat vertailut ovat käsite. TM ei luota valmistajien sanaan, vaan testaa kaiken itse. Lehti testaa, vertailee ja koeajaa merkittävimmät tuotteet, kuten autot, moottoripyörät, mobiililaitteet, viihde-elektroniikan ja muun tekniikan. Se kertoo puolueettomasti mitkä tuotteet ovat hyviä ja mitkä puolestaan huonoja. Lehden välittämä hyödyllinen tieto auttaa lukijoita tekemään oikeita ja hinta-laatusuhteeltaan fiksuja ostopäätöksiä. TM tekee yli 700 testiä vuodessa.

TM seuraa tieteen uusimpia innovaatioita niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja kertoo kaiken tietämisen arvoisen tekniikasta. Sen avulla pysyt kärryillä, mitä tekniikan alalla tapahtuu.

Muualla netissä

Tekniikan Maailman verkkosivuilta löytyy paljon tekniikkaan liittyvää sisältöä:

  • Autouutiset, -vertailut ja alan tapahtumat sekä tietoa automerkeistä ja renkaista
  • Elektroniikkauutiset ja -vertailut, televisiot, kamerat, mobiililaitteet ja tietotekniikka
  • Muu tekniikka
  • Tiede
  • Kolumnit
  • Testit
  • Auto- ja elektroniikka-aiheinen keskustelufoorumi
  • Digilehtien ja näköislehtien arkisto
  • Tilaajapalvelu (tilaukset, osoitteenmuutokset, peruutukset jne.)

Sivuston testit, vertailut ja koeajot sekä digi- ja näköislehtien arkisto on maksullista sisältöä. Sisällön saa käyttöönsä tilaamalla TM Digipalvelun joko erikseen tai yhdistelmätilauksena painetun lehden kanssa.

Lehti on myös sosiaalisessa mediassa: Facebook , Twitter  ja YouTube.

Kenelle?

Tekniikasta ja teknologiasta kiinnostuneet miehet ja naiset

Ilmestyy

Kaksi kertaa kuussa, 23 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Reijo Ruokanen

Ensimmäinen numero

1953

Levikki

113 834 (LT 2014)

Lukijamäärä

466 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

88 % miehiä, 12 % naisia (KMT K15)

Irtonumerohinta

8,30 €

ISSN

0355-4287

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram