Tieteen Kuvalehti

Tieteen Kuvalehti on tiedettä, luontoa ja tekniikkaa käsittelevä tiedejulkaisu, joka ilmestyy 13 maassa ja tavoittaa maailmanlaajuisesti noin kolme miljoonaa lukijaa.

Tieteen Kuvalehden artikkelit käsittelevät tieteen uusimpia löytöjä mm. luonnon, ihmisen, tekniikan, lääketieteen ja kulttuurin saralla.

Lehti sisältää tiedeuutisia, uutta teknologiaa ja teorioita sekä suurten tiedemiesten esittelyjä. Artikkelien lisäksi siinä on kiinnostavia palstoja, kuten Aivotreeni, Tekniikan ihmeet ja Arkistojen uumenista. Tieteen Kuvalehden artikkelit ovat lehden ammattitaitoisen toimituksen ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyötä.

Katso Tieteen Kuvalehti-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Tieteen Kuvalehti tilaus

Tieteen Kuvalehti on Bonnier Publicationsin julkaisema Pohjoismaiden suurin yleistajuinen tiedelehti. Lehden suomenkielinen painos on ilmestynyt vuodesta 1986 lähtien ja se toimitetaan tanskankielisen Illustreret Videnskab -lehden pohjalta. Tieteen Kuvalehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Sen päätoimittajana toimii Sebastian Relster.

Suomen lisäksi lehti ilmestyy Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Islannissa, Latviassa, Liettuassa, Alankomaissa, Belgiassa, Kreikassa, Yhdysvalloissa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa. Lehden maailmanlaajuinen levikki on reilut puoli miljoonaa ja se tavoittaa noin kolme miljoonaa lukijaa. Lukijoista noin kaksi kolmannesta on miehiä ja kolmannes naisia.
Tieteen Kuvalehti tarjous

Helppolukuinen tiedeaikakauslehti

Tieteen Kuvalehti on helppolukuinen tiedeaikakauslehti, joka kertoo helposti ymmärrettävällä tavalla tieteen uusimmista tuloksista ja kiinnostavimmista löydöistä. Sen tavoitteena on välittää tietoa tutkimuksen maailmasta ymmärrettävällä, havainnollisella ja viihdyttävällä tavalla. Lehden tärkeimpiä aihealueita ovat kulttuuri, luonto, tekniikka ja lääketiede. Muita aiheita ovat muun muassa historia, ihminen, maailma, tähtitiede ja universumi.

Tiedeartikkelien lisäksi lehdessä esitellään uutta teknologiaa, uusia teorioita ympäröivästä maailmastamme sekä maailman suurimpia tiedemiehiä. Lehden Uutta tietoa -osiossa paketoidaan kiinnostavat tiedeuutiset. Aivotreeni-osio sisältää matemaattisia arvoituksia ja päättelytehtäviä. Muita lehden palstoja ovat mm. Tieteen maailma uusin silmin, Tekniikan ihmeet ja Arkistojen uumenista. Kysy meiltä -palstalla lehden asiantuntijat vastaavat myös lukijoiden kysymyksiin.

Lehden artikkelit syntyvät pohjoismaisten toimittajien ja eri alojen asiantuntijoiden yhteistyön tuloksena. Kuvatoimituksen yhteistyökumppaneina toimivat maailman parhaat valokuvaajat ja johtavat kuvatoimistot.

Tieteen Kuvalehti on kiinnostava, luotettava ja ymmärrettävä koko perheen tiedejulkaisu, joka luetaan tarkasti ja joka säilytetään kirjahyllyyn myöhempiä lukukertoja varten. Tilaajat pääsevät lukemaan myös lehden digitaalisia näköisversioita.

Tieteen Kuvalehti logo

Muualla netissä

Painetun lehden sisältöä tukee tieku.fi -verkkosivusto, joka tarjoaa valikoituja lehdessä julkaistuja uutisia ja artikkeleja, jotka käsittelevät ihmistä, luontoa, avaruutta, teknologiaa ja historiaa.  Rekisteröitymällä palvelun käyttäjäksi pääsee käsiksi yli 6 000 tiedeartikkeliin.

Sivustolta löytyy myös erilaisia testejä, videoita, Kysy Meiltä -palsta, digitaalinen arkisto sekä asiakaspalvelkun yhteystiedot. Tilaajille on tarjolla neljä digitaalista palvelua, jotka sisältävät lisätietoa ja viihdettä.

Katso myös:

Tilaukseen liittyvissä asioissa, kuten osoitteenmuutoksissa ja tilauksen peruutuksissa tulee olla yhteydessä Bonnier Publicationsin asiakaspalveluun.

Kenelle?

Tieteestä, tekniikasta ja luonnosta kiinnostuneet miehet ja naiset.

Ilmestyy

18 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Publications Oy

Päätoimittaja

Sebastian Relster

Ensimmäinen Numero

1984 (suomeksi 1986)

Levikki

34 823 (LT 2016)

Lukijamäärä

Maailmanlaajuisesti noin 3 miljoonaa

Lukijaprofiili

63 % miehiä, 37 % naisia

Irtonumero

9,60 € (Lehtipiste)

ISSN

0806-5209

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram