Nostalgia

Ennen oli kaikki paremmin... Nostalgia on kuukausittain ilmestyvä ruotsalainen lehti, joka kutsuu lukijat mukaansa nostalgiselle matkalle tutustumaan vanhoihin autoihin, moottoripyöriin, juniin, veneisiin ja lentokoneisiin, mutta myös entisten aikojen elämäntyyliin.

Nostalgia on lehti, joka on aina oikeassa ajassa, eikä vanhene koskaan!

Lähde nostalgiamatkalle Nostalgia-lehden kanssa!

Nostalgia-lehti käsittelee vanhoja autoja, moottoripyöriä, junia ja veneitä sekä elämäntapaa ennen vanhaan.

Nostalgia-lehti käsittelee vanhoja autoja, moottoripyöriä, junia ja veneitä sekä elämäntapaa ennen vanhaan.

Nostalgia on vuonna 1993 perustettu ruotsalainen erikoislehti, joka kirjoittaa vanhoista autoista, moottoripyöristä ja veneistä, mutta myös historiallisista junista ja lentokoneista. Lisäksi lehti kertoo vanhoista elämäntavoista, menneistä trendeistä, tavaroista ja musiikista, jotka vielä muistamme, mutta jotka ovat jo historiaa. Jos pidät kauniiden autojen kuvista, saat myös niitä runsaasti. Nostalgia on lehti vanhoista ajoista sinulle, joka elät nykyisyyttä, mutta unelmoit mielellään menneisyydestä.

Lehti tervehtii lukijoitaan ajattomilla reportaaseilla klassisista autoista, hienoista veneistä, jännittävistä moottoripyöristä, mutta myös historiallisista junista ja lentokoneista. Tämän päälle lehti kertoo menneistä trendeistä, ihmisistä, vempaimista, musiikkityyleistä ja arkisista asioista, jotka ovat lähellä monien sydäntä. Nostalgia kutsuu Sinut mukaan ajattomaan maailmaan!

Lehteä julkaisee Albinsson & Sjöberg. Lukijoista 82 % on miehiä ja 18 % naisia. Suurin lukijaryhmä ovat 40–69-vuotiaat. Noin 102 000 ihmistä lukee jokaisen numeron kannesta kanteen, mikä tarkoittaa, että lehden vaikutus on laaja. Lehden päätoimittaja on Stig L. Sjöberg.

Saatavuus ja tilaaminen

Nostalgia-lehden logo

Nostalgia-lehti ilmestyy kuukausittain, eli 12 kertaa vuodessa. Se on saatavilla irtonumeromyynnissä lehtipisteistä kautta maan hintaan 9,00 €/numero. Huomaathan, että ulkomaisten lehtien kohdalla ensimmäisen lehden toimitusaika on noin 4-6 viikkoa. Jatkossa saat lehden tyypillisesti muutamassa arkipäivässä sen ilmestymisestä.

Tämä lehti on myös tilattavissa TilaaLehti.fi-sivuston kautta 6 kk (6 numeroa) ja 12 kk (12 numeroa) tilausjaksolla. Tarjoukset ovat määräaikaisia, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen perumisesta.

Tilaamalla lehden säästät rahaa, sillä tilaus tulee aina edullisemmaksi kuin irtonumeroiden ostaminen. Lisäksi saat uusimman numeron aina kotiin kannettuna, etkä missaa enää yhtään numeroa.

Voit tilata Nostalgia-lehden myös lahjaksi valitsemalla lahjatilauksen ja syöttämällä lehden saajan ja tilauksen maksajan tiedot erikseen. Mikä upea lahjaidea nostalgiannälkäisille!

Kenelle?

Heille, jotka haaveilevat menneistä ajoista

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Förlags AB Albinsson & Sjöberg

Päätoimittaja

Mikael Sandholm

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

33 600 (TS-upplaga 2015)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

81 % mieslukijoita, 19 % naislukijoita

Irtonumero

7,50 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram