Nostalgia

Ennen oli kaikki paremmin... Nostalgia on kuukausittain ilmestyvä ruotsalainen lehti, joka kutsuu lukijat mukaansa nostalgiselle matkalle tutustumaan vanhoihin autoihin, moottoripyöriin, juniin, veneisiin ja lentokoneisiin, mutta myös entisten aikojen elämäntyyliin.

Nostalgia on lehti, joka on aina oikeassa ajassa, eikä vanhene koskaan!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Nostalgia-lehden logo

Nostalgia on vuonna 1993 perustettu ruotsalainen erikoislehti, joka kirjoittaa vanhoista autoista, moottoripyöristä, junista ja veneistä. Lehti kertoo myös vanhoista elämäntavoista. Se on lehti ajasta sinulle, joka elät nykyisyyttä, mutta unelmoit mielellään menneisyydestä. Lehti ilmestyy kuukausittain.

Lehti tervehtii lukijoitaan ajattomilla reportaaseilla klassisista autoista, hienoista veneistä, jännittävistä moottoripyöristä, mutta myös historiallisista junista ja lentokoneista. Tämän päälle lehti kertoo menneistä trendeistä, ihmisistä, vempaimista, musiikkityyleistä ja arkisista asioista, jotka ovat lähellä monien sydäntä. Nostalgia kutsuu Sinut mukaan ajattomaan maailmaan!

Lehti on saatavilla irtoumeromyynnistä Lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa puolen vuoden (6 numeroa) tai vuoden (12 numeroa) määräaikaistilauksena. Huomaa, että ulkomaisten lehtien toimitusaika on noin 4-6 viikkoa.

Tutustu myös lehden verkkosivuihin.

Nostalgia-lehden kansia

Kenelle?

Heille, jotka haaveilevat menneistä ajoista

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Förlags AB Albinsson & Sjöberg

Päätoimittaja

Mikael Sandholm

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

33 600 (TS-upplaga 2015)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

81 % mieslukijoita, 19 % naislukijoita

Irtonumero

7,50 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi tarjoaa lehtitilaukset pysyvästi loistavaan hintaan. Sivuiltamme löydät parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin luettaviin ja kuunneltaviin julkaisuihin.

Tilaa lehti itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena nyt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram