Klassiska Lastbilar

Klassiska Lastbilar on ruotsalainen kuorma-autoihin erikoistunut aikakauslehti, joka tarjoaa erilaisten ja ikäisten kuorma-autojen esittelyjä, runsaita reportaaseja rakkaudella kunnostetuista kuorma-autoista, henkilökuvia sekä tietoa erilaisten kuljetusajoneuvojen historiasta. Lehti on omien sanojensa mukaan 100 % raskasta nostalgiaa.

Klassiska Lastbilar on tilattavissa Suomeen vuoden määräaikaisella tilausjaksolla, joka sisältää kaikki vuoden aikana ilmestyvät kahdeksan numeroa.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Klassiska Lastbilar on ruotsalainen kuorma-autolehti, jonka sisältö on kiistatta miehisempää ja raskaampaa kuin minkään toisen lehden. Sitä lukevat miehet rakastavat nostalgiaa, suihkupuhdistusta, hitsaamista, ruuvaamista, voitelua, maalaamista ja kaikkea muuta mitä tarvitaan vanhojen työajoneuvojen henkiin herättämiseen.

Voimaa, ääntä, designia ja värejä. Muistat varmasti menneiden aikojen kuorma-autot. Olet ehkä korjannut sellaista tai päässyt ajamaan veteraanikuorma-autolla. Tai sitten olet muuten vain kiinnostunut näistä vanhojen aikojen työjuhdista.

Klassiska Lastbilar tarjoaa runsaita reportaaseja rakkaudella kunnostetuista kuorma-autoista, henkilöistä niiden takana sekä tietoa erilaisten kuljetusautojen ja ajoneuvojen historiasta Lisäksi lehdessä on erilaisten ja eri ikäisten veteraanikuorma-autojen esittelyjä, rallireportaaseja, kuvakavalkadeja japaljon  muuta aihepiiriin liittyvää.

Klassiska Lastbilar -lehteä julkaisee Förlags AB Albinsson & Sjöberg ja sen päätoimittaja on Bengt Gustafsson. Sitä on julkaistu vuodesta 2010 lähtien.

Katso myös:

Kenelle?

Raskaiden ajoneuvojen harrastajille

Ilmestyy

8 kertaa vuodessa

Julkaisija

Förlags AB Albinsson & Sjöberg

Päätoimittaja

Bengt Gustafsson

Ensimmäinen numero

2010

Levikki

11 700 (TS-Upplaga)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

97 % mieslukijoita, 3 % naislukijoita

Irtonumero

9,00 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram