Image

Image on 11 kertaa vuodessa ilmestyvä terävä ja yllättävä lifestyle-lehti, joka tarttuu tärkeimpiin puheenaiheisiin, kiinnostavimpiin ihmisiin ja yllättävimpiin ideoihin.

Image herättää tunteita ja tarjoaa välineitä keskusteluun. Sen avulla tiedät, missä mennään ja mistä juuri nyt kannattaa innostua.

Jos haluat viihtyä laadukkaan tekstin ja kuvien parissa, tilaa lehti nyt joko itselle tai lahjaksi!

Tilaa Image tarjoushintaan

Image on A-lehdet Oy:n julkaisema suomalainen yleisaikakauslehti, joka ilmestyy 11 kertaa vuodessa. Lehti on perustettu vuonna 1985, mikä tekee siitä yhden Suomen vanhimmista lifestyle-julkaisuista.

Image tarttuu kerran kuukaudessa tärkeisiin puheenaiheisiin, kiinnostaviin ihmisiin ja yllättäviin ideoihin. Se herättää tunteita ja tarjoaa välineitä keskusteluun. Mistä nyt kannattaa innostua? Mihin nyt kannattaa matkustaa? Mitä nyt kannattaa katsoa? Entä kuunnella, syödä tai ostaa?

Lehti käsittelee monenlaisia aiheita, kuten designia, taloutta, ruokaa, hyvinvointia, työtä, populaarikulttuuria ja politiikkaa. Aiheita käsitellään asiallisesti – unohtamatta kuitenkaan huumoria.

Imagelle tunnusomaista ovat laajat, hyvin kirjoitetut, artikkelit. Syväluotaavissa henkilöhaastatteluissa haastatellaan ajankohtaisia ja kiinnostavia ihmisiä, kutakin omalla tyylillään. Lehdessä ovat esiintyneet Elli Haloo, Li Andersson, Hjallis Harkimo, Terhi Kokkonen, Kimi Räikkönen ja monet muut julkisuudesta tutut ajankohtaiset henkilöt.

Vuonna 2017 Image herätti keskustelua julkaisemalla kannessaan kuvan muumihahmoista nahkavaatteissa Tom of Finland -henkisesti. Lehden jutussa näyttelijä Antti Holma kirjoitti Tom of Finland -hahmojen muuttumisesta koko kansan maskoteiksi. Image ei ollut kuitenkaan kysynyt lupaa muumihahmojen käyttöön, mikä rikkoi tekijänoikeuksia. A-lehdet ja Moomin Characters sopivat myöhemmin riitansa.

Image on ajankohtainen, aikaansa seuraava, tunteita herättävä ja terävä lifestyle-lehti, joka tarttuu rohkeasti ajan tärkeimpiin puheenaiheisiin ja auttaa lukijaansa pysymään kartalla. Kun jokin on Imagessa, se on jo kiinnostavaa.

Image-lehden logo

Tilaajana saat:

  • Kerran kuukaudessa tuhdin lukupaketin täyttä asiaa siitä, mistä juuri nyt puhutaan.
  • Tuoreita henkilöhaastatteluja ja henkilökuvia ajankohtaisista ja kiinnostavista ihmisistä.
  • Matka-, musiikki-, kirja- ja elokuvasuositukset
  • Ajankohtaiset aiheet, uutiset ja ilmiöt
  • Paljon kiinnostavia kolumneja

Katso myös

Kenelle?

Heille, jotka haluavat viihtyä laadukkaan tekstin ja kuvan parissa

Ilmestyy

11 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Heikki Valkama

Ensimmäinen numero

1985

Levikki

22 000 (painos)

Lukijamäärä

93 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

52 % naislukijoita, 48 % mieslukijoita, suurin lukijaryhmä 25-34 -vuotiaat

Irtonumero

4,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0782-3614

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram