Meidän Mökki

Meidän Mökki on Suomen suurin ja monipuolisin vapaa-ajan asumisen erikoislehti.

Mökkeilijän lämminhenkinen kumppani käsittelee vapaa-ajan asumista käytännönläheisesti kannustaen ja opastaen oikeisiin hankintoihin. Lehti esittelee kauniita mökkejä ympäri Suomea ja tarjoaa arvokasta hyötytietoa kaikille mökkeilijöille.

Meidän Mökin joka numerossa nikkarointivinkkejä, tee itse -ohjeita, huolto-ohjeita, sisustusratkaisuja ja kekseliäitä ideoita.

 

Meidän Mökki tarjous

Meidän Mökki on Suomen suurin vapaa-ajan asumiseen erikoistunut aikakauslehti. Mökkeilijöiden suosikkilehti tavoittaa lähes 200 000 lukijaa. Kuukausittain (12 numeroa vuodessa) ilmestyvää Meidän Mökkiä julkaisee A-lehdet ja sen päätoimittaja on Mervi Turunen.

Meidän Mökki on kaikkien mökkeilijöiden lämminhenkinen kumppani, joka käsittelee vapaa-ajan asumista käytännönläheisesti ja monipuolisesti. Lehti esittelee kauniit ja persoonalliset mökit, vapaa-ajan asunnot ja lomaparatiisit ympäri Suomea. Se tarjoaa runsaasti hyödyllistä tietoa kaikille mökin omistajille, mökin hankkimista suunnitteleville ja mökkiä rakentaville.

Mökkiesittelyjen lisäksi lehden jokaisessa numerossa on paljon nikkarointi- ja tee se itse -vinkkejä, huolto- ja kunnostusohjeita, toimivia sisustusratkaisuja sekä kekseliäitä ideoita mökin pihamaalle. Vuonna 2015 lehdessä nähtiin TV:stä tutut Ari Lahti ja Kirsi Laamanen, jotka jakoivat tietoa ja vinkkejä onnistumiseen.

Lehden jutut käsittelevät laaja-alaisesti vapaa-ajan asumista: remontteja, sisustusta, saunaa, energiaa, jätehuoltoa, piharakennuksia, piharatkaisuja, luontoa, harrastuksia, uusia tuotteita, hintoja ja paljon muuta. Lehden tuotekatsauksista, testeistä ja vertailuista saa korvaamatonta hyötytietoa ja ideoita vapaa-ajan asumisen hankintoihin.

Meidän Mökki haluaa rentouttaa lukijansa ja antaa hänelle virikkeitä, joiden avulla mökkeilystä saa irti enemmän. Se tarjoaa luotettavaa asiatietoa ja sopivassa suhteessa myös viihdettä.

Tämän lehden lukijoille vapaa-ajan asunto on enemmän kuin asumus – se on elämäntapa!

Lehden joka numerossa:

  • Kauniiden ja persoonallisten mökkien esittelyitä
  • Paljon nikkarointi ja tee itse -ohjeita
  • Hyödyllistä tietoa mökkeilijälle
  • Ideoita ja vinkkejä mökin sisustukseen ja ylläpitoon

Katso myös

  • Verkkosivut – Tietoa mökkielämästä aidoimmillaan. Juttujen teemoja mm. mökkipaketit, remontit, piha ja sisustus. Sivustolla myös kysy asiantuntijalta -palsta, testejä, vertailuja, opasvideoita ja -kuvia sekä viihteellisempää sisältöä, kuten kilpailuja ja ristikoita.
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
Kenelle?

Kaikki mökkeilystä nauttivat suomalaiset

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Mervi Turunen

Ensimmäinen numero

1997

Levikki

35 312 (LT 2015)

Lukijamäärä

191 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

61 % naisia, 39 % miehiä, suurin lukijaryhmä 45-64 -vuotiaat

Irtonumero

7,90 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram