Allas

Luova, värikäs ja monipuolinen! Allas tarjoaa inspiroivia ruokareseptejä, mielenkiintoista luettavaa, terveyttä ja iloista muotia – mutta myös ihanaa rentoutumista keskellä viikkoa.

Muita Allaksen aihealueita ovat sisustaminen, puutarha, kauneus, käsityöt ja harrastukset. Lisäksi lehdessä on koskettavia ja viihdyttäviä reportaaseja sekä helppoja ristikoita ja sudokuja.

Katso Allas-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Allas-lehden logo

Allas on ruotsalainen viikkolehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1931 lähtien. Vuoteen 1997 lehti ilmestyi nimellä Allas Veckotidning. Noin puolet lehden kokonaislevikistä (110 700, TS 2015) muodostuu irtonumeromyynnistä ja puolet tilausmyynnistä.

Värikäs ja jännittävä lehti

Allas on värikäs ja jännittävä viikoittain ilmestyvä naistenlehti. Se laittaa tuoretta ja herkullista ruokaa, antaa käytännöllisiä vinkkejä kodin sisustukseen, huonekasveihin ja puutarhaan, kertoo muodista ja kauneudesta, käsitöistä ja harrastuksista. Lehti käsittelee myös rakkautta, suhteita, naisten terveyttä ja muita sydäntä lähellä olevia tärkeitä asioita.

Saat lukea kiehtovia romaaneja, novelleja ja lukijoiden omia tarinoita. Vahvoja ja innostavia reportaaseja, jotka ovat sekä viihdyttäviä että koskettavia. Lisäksi pääset rentoutumaan helppojen ja vähän hankalampienkin ristikoiden ja sudokujen parissa.

Allas on tilattavissa Suomeen 3 kk (13 numeroa), 6 kk (26 numeroa), 12 kk (52 numeroa) tai 24 kk (104 numeroa) tilausjaksolla. Tilaus on määräaikainen, joten se sopii hyvin myös lahjaksi.

Lehden verkkosivuilta löytyy reseptejä ja ruokaohjeita, artikkeleja terveydestä, suhteista, kodista ja puutarhasta, muodista ja kauneudesta, kotieläimistä ja monesta muusta, lukijamatkoja, musiikkia, kyselyjä ja testejä sekä vastaukset lehden ristisanatehtäviin ja sudokuihin. Sivuilta löytyy myös mielenkiintoisia ruoka- ja muita blogeja. Lehdellä on myös oma Facebook-sivu.

Kenelle?

Perhelehti nuorille naisille ja perheille

Ilmestyy

Viikoittain, n. 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media

Päätoimittaja

Gunilla Håkansson

Ensimmäinen numero

1931

Levikki

110 700 (TS 2015)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

81 % naislukijoita, 19 % mieslukijoita

Irtonumero

4,50 € (Lehtipiste)

ISSN

1652-6333

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram