Året Runt

Året Runt on ruotsalainen viikkolehti, joka tarjoaa hyötyä, viihdettä ja hyviä vinkkejä.

Lehdestä saat kaikki reseptit arkeen ja juhlaan, visaisia ristisanatehtäviä sekä uusimman tiedon naisten terveydestä. Kaunista antiikkia ja kirpputoreja sekä runsaasti luettavaa tunnetuista ja tuntemattomista henkilöistä. Joka viikko lehti täynnä ihanaa inspiraatiota ja hyvää elämää.

Tilaa Året Runt kotiisi kannettuna nyt kampanjahintaan!

Året Runt on ruotsalainen viikkolehti, jota on julkaistu vuodesta 1946 lähtien. Lehden perusti Åhlén & Åkerlunds förlag (nykyinen Bonnier Tidskrifter) motolla Stad och land hand i hand – Kaupunki ja maaseutu käsi kädessä. Se oli vuosikymmeniä Ruotsin suurin viikkolehti.

Lehti yhdistyi Vårt Hem -lehden kanssa 1952 ja sitä julkaisiin vuosina 1952-60 nimellä Året runt, Vårt hem.

Året Runt luetaan perhelehdeksi, vaikka noin 75 prosenttia sen lukijoista on naisia. Lehden viimeisimpiä päätoimittajia ovat olleet Lillan Ehrenholm-Daun ja Eva-Stina Sandstedt.

Lehti jossa on sekä hyötyä että viihdettä

Året Runt -lehdestä löydät maistuvia ruokia, hyödyllistä terveysneuvontaa, hienoa muotia, ihanaa sisustusta ja kauneusvinkkejä kaiken ikäisille. Jännittävää luettavaa tunnetuista ja tuntemattomista ihmisistä sekä yksi hauska ja yksi vaikea ristikkotehtävä joka viikko.

Se on lehti, joka on kuin hyvä ystävä. Rentoudu mielenkiintoisen luettavan äärellä viikoittain ja kerää talteen lehdessä julkaistavat ruokareseptit, jotka sisältävät maittavia ruokia ja juomia niin arkeen kuin juhlaankin.

Lehti huvittaa ja viihdyttää viikoittain kaikkia naisia, jotka lukevat lehden aina kannesta kanteen (jokaista numeroa luetaan yli 2 tuntia).

Tervetuloa tutustumaan Ruotsin rakastetuimpaan lehteen täynnä hyvää elämää!

Året Runt logo

Muualla netissä

Lehden verkkosivuilta löytyy muun muassa ruoka- ja leivontaohjeita, viinivinkkejä sekä monipuolisesti käsityöohjeita neulomiseen, virkkaukseen, ompeluun ja kirjontaan. Ideat sopivan niin ammattilaisille kuin aloittelijoillekin. Lisäksi sivuilla on terveyteen liittyviä uutisia, treenivinkkejä, tutkimustuloksia ja paljon muuta. Lehdellä on omat sivut myös Facebookissa.

Året Runt on myynnissä Lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna 3, 6, 12 tai 24 kuukauden tilausjaksolla. Vuoden tilausjakso sisältää noin 52 numeroa.

Kenelle?

55+ naisille

Ilmestyy

Viikoittain, noin 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Eva-Stina Sandstedt

Ensimmäinen numero

1946

Levikki

135 200, joista 102 100 tilaajia (TS Mediefakta 2014)

Lukijamäärä

316 000

Lukijaprofiili

76 % naislukijoita, 24 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 60 vuotta

Irtonumero

4,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0400-2334

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram