Ota yhteyttä

TilaaLehti.fi on aikakaus- ja sanomalehtien sekä muiden lukemiseen liittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjoussivusto. Saamme tarjoukset yhteistyökumppaneiltamme ja julkaisemme ne tällä verkkosivustolla.

Meillä ei ole omaa asiakasrekisteriä emmekä markkinoi tuotteita muualla kuin tällä sivustolla. Emme harjoita minkäänlaista puhelinmyyntiä, sähköpostimainontaa tai muita suoramainonnan muotoja.

Tilauksiin liittyvät asiat, kuten osoitteenmuutokset, peruutukset ja lehtien sisältöä koskevat palautteet tulee aina osoittaa tilaamasi lehden kustantajan asiakaspalveluun. Emme käsittele tilausasioita, eikä meillä ole resursseja toimia välikätenä asiakkaan ja kustantajan välillä.

Alta löydät linkit kustantajien asiakaspalvelusivuille:

Ellet tiedä tilaamasi lehden kustantajan nimeä, löydät sen tyypillisesti lehden ensimmäisiltä sivuilta yhteystiedot-osiosta. Voit myös etsiä tietoa Googlesta hakusanoilla "lehdennimi kustantaja" tai "lehdennimi asiakaspalvelu".

Voit kuitenkin lähettää meille palautetta tämän verkkosivuston sisällöstä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen info@tilaalehti.fi.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram