Unelmien Talo & Koti

Unelmien Talo & Koti on iloinen, idearikas ja lämminhenkinen sisustuslehti, joka luo hyvää mieltä ja innostaa sisustamaan rohkeammin sekä tekemään kodista viihtyisän edullisesti ja vähällä vaivalla.

Kotien esittelyjä, runsaasti ideoita kodin sisustamiseen, pihan kaunistamiseen sekä herkullisten ruokien ja leivonnaisten valmistamiseen. Lukijoiden suosikkeja ovat monipuoliset ja helposti toteutettavat tee itse -ohjeet.

 

Unelmien Talo ja Koti tarjous

Unelmien Talo & Koti on iloinen, idearikas ja aktiivinen sisustuslehti, joka luo hyvää mieltä ja innostaa sisustamaan rohkeammin. Kerran kuussa ilmestyvää lehteä julkaisee A-lehdet ja sen päätoimittaja on Riikka Pekkala.

Etsitkö kodikasta ja lämminhenkistä sisustuslehteä, joka auttaa ratkaisemaan sisustuspulmat ja tekemään kodista entistä viihtyisämmän? Unelmien Talo & Koti vierailee kauniissa ja persoonallisissa kodeissa ja vapaa-ajan asunnoissa, ja esittelee ihanimpia, kauniimpia ja värikkäimpiä sisustusratkaisuja.

Lehti näyttää kädestä pitäen, miten pihasta ja puutarhasta luodaan viihtyisä oleskelutila helposti ja edullisesti. Artikkelit antavat apua myös arkisten sisustuspulmien ratkaisemiseen.

Kaikki sisustusjutut ovat käytännönläheisiä. Ne innostavat, kannustavat ja inspiroivat olemaan luova ja tekemään muutoksia, jotta lukija saa kodistaan oman näköisensä.

Lehti esittelee ja vertailee uusimmat sisustustuotteet ja vinkkaa parhaat ostopaikat rahan säästämiseksi.

Sisustusjuttujen lisäksi Unelmien Talo & Koti tarjoaa helppoja ja herkullisia ruokareseptejä ja Kinuskikissan leivontaohjeita sekä lukijoiden suosikkeja: houkuttelevia tee itse -ohjeita.

Elämänmakuisen ja hyväntuulisen sisustuslehden inspiroivilla ohjeilla ja vinkkeillä päivität kotisi sisustuksen ja luot sinne lämmintä tunnelmaa vähällä rahalla ja vaivalla.

Koska sisustaminen on iloinen asia!

Lehden jokaisessa numerossa:

  • 3-4 kauniin ja persoonallisen kodin esittelyä
  • Värikkäitä sisustusvinkkejä
  • Helppoja ja mukavia askartelu- ja käsityöohjeita
  • Kauniita ideoita pihalle, puutarhaan ja parvekkeelle
  • Kinuskikissan leivontakoulu
  • Suussa sulavat ruokaohjeet

Katso myös:

  • Verkkosivut – Artikkeleja teemoittain: sisustus, tuunaus ja askartelu, käsityöt, ruoka ja leipominen, kukat ja puutarha sekä sisustusjuttuja huonetiloittain. Sivustolta löytyy myös suositut blogit: Kinuskikissan leivontakoulu, Klikkaa unelma!, Jutan kootut murut ja Kuukauden blogiresepti. Käynnissä on jatkuvasti myös kilpailuja, joista voi voittaa kivoja palkintoja.
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
Kenelle?

Sisustuksesta kiinnostuneet naiset

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Riikka Pekkala

Ensimmäinen numero

2000

Levikki

57 431 (LT 2014)

Lukijamäärä

174 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

81 % naisia, 19 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

6,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1457-3911

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram