Talomestari

Talomestari on pientaloasujien ja rakentajien viisi kertaa vuodessa ilmestyvä tietopaketti.

Lehti tarjoaa runsaasti tietoa ja virikkeitä rakentamiseen, remontointiin, pihasuunnitteluun ja -rakentamiseen sekä sisustamiseen. Lisäksi siinä esitellään asumisen uusia tuulia ja tarjotaan vinkkejä yleisen asumismukavuuden parantamiseen.

 

Tilaa Talomestari-lehti tarjoushintaan

Talomestari on asiantunteva ja tarkasti teemoitettu asumisen lehti kaikille pientalorakentajille, -remontoijille ja -asujille. Nyt viisi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti on ilmestynyt vuodesta 1976 lähtien. Sitä julkaisee Karprint.

Asumisen uusia tuulia ja hyötytietoa

Talomestari esittelee asumisen uudet tuulet ja tarjoaa laajasti tietoa kaikesta pientaloasumiseen liittyvästä. Lisäksi lehti tarjoaa inspiraatioita ja virikkeitä rakentamiseen, remontointiin, pihapiiriin ja sisustamiseen.

Lehteä tehdään itse tekeville. Se antaa hyödyllisiä vinkkejä peruskorjausten ja sisäremonttien tekemiseen, pihan suunnitteluun ja istutuksiin, ulkotilojen rakentamiseen sekä yleisen asumismukavuuden parantamiseen.

Esimerkiksi vuonna 2017 lehden teemoja olivat:

  • Uuden kodin energiaratkaisut. Kodin energiaremontit. Energian säästö. Energia-ikkunat ja -ovet.
  • Kodin energiaratkaisut. Piharakennukset, varastot ja autotallit. Sadevesijärjestelmät ja salaojat. Kattoratkaisut. Rakentamisen rahoitus.
  • Meidän sauna -numero. Erilaisia saunoja ja saunojia. Saunaremontit. Puukiukaat. Kylpytynnyrit ja porealtaat. Laiturit. Saunatapahtumat.
  • Takat ja tulisijat. Valaisimet ja uutuudet. Kodin käyttöenergia. Aurinkoenergia.
  • Lämmitysjärjestelmät. Talveen varautuminen. Paloturvallisuus ja hälyttimet.

Sisustusvinkki on kahdesti vuodessa Talomestarin välissä liitteenä ilmestyvä julkaisu. 48-sivuisessa paketissa esitellään sisustusvaihtoehtoja eri hintaluokissa sekä ajankohtaisimmat uutuustuotteet ja sisustustrendit. Lehden mukana 3 Meidän Sauna- ja 2 Viherikkuna-teemanumeroa.

Lehden verkkosivuilta löytyy valittuja lehdessä julkaistuja artikkeleja, viimeisimmän numeron sisällysluettelo sekä digilehti tilaajille. Sivuston kautta voi lähettää lukijapalautetta ja juttuvinkkejä sekä ottaa yhteyttä lehden toimitukseen. Sivuston kautta hoituu myös tilauksiin liittyvät asiat, kuten osoitteenmuutokset ja tilauksen peruutukset.

Lehden ilmestymispäivämäärät 2024 löydät mediakortista (pdf, karprint.fi).

Kenelle?

Kaikille pientalorakentajille ja -asujille

Ilmestyy

5 numeroa vuodessa (2017)

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Mari Ahola-Aalto

Ensimmäinen numero

1976

Levikki

12 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

4,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0785-6318

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram