Meidän Talo

Meidän Talo on Suomen suurin omakotiasumisen lehti. Se on omakotiasujen luottolehti, joka auttaa niin sisustajaa, viherpeukaloa, rakentajaa kuin remontoijaakin fiksujen valintojen teossa. Lehti tarjoaa lukijoilleen hyötytietoa ja inspiroivia käytännön ideoita, jotta asuminen olisi entistä mukavampaa.

Meidän Talo tietää kaiken tarvittavan rakentamisesta, remontoinnista ja sisustamisesta. Siksi siitä on helppo ammentaa inspiraatiota koko talon elinkaaren ajan. Lehden vinkeillä teet onnistuneita hankintoja, onnistut remonteissa ja vältät sudenkuopat. Uutuustuotteiden vertailut auttavat valintojen tekemisessä.

 

Meidän Talo tarjous

Meidän Talo on Suomen suurin omakotiasumisen lehti, joka on suunnattu kaikille omakotiasujille ja rakentajille. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa. Sen levikki on runsaat 42 000 ja se tavoittaa kuukausittain noin 170 000 lukijaa. Meidän Taloa julkaisee A-lehdet ja sen päätoimittaja on Titta Kiuru.

Meidän Talo tarjoaa hyötytietoa ja käytännöllisiä ideoita, jotka auttavat fiksujen valintojen teossa ja joiden avulla pidät talosi kunnossa. Samalla säilytät talosi arvon tai jopa nostat sitä. Se ei ole vain rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut lehti, vaan se tarjoaa hyödyllisiä ohjeita ja inspiraatiota koko talon elinkaaren ajan.

Lehti tarjoaa ajankohtaisia neuvoja ja tuoreita ideoita rakentamiseen sekä uusimman tiedon talopaketeista. Lehden neuvoilla onnistut tekemässäsi ja teet hinta-laatusuhteeltaan parhaat hankinnat ilman turhia pettymyksiä. Se kertoo myös rakentamisen sudenkuopat ja antaa parhaat vinkit niiden välttämiseksi.

Lehden ohjeilla onnistut remonteissa – olipa kohteena koko talo tai vain keittiö, kylpyhuone, sauna, terassi tai joku muu talon osa. Lehti esittelee ja vertailee myös uusimmat tuotteet sekä auttaa kodinkoneiden ja viihde-elektroniikan valinnoissa.

Asiantuntevana remppakaksikkona nähdään TV:stä tutut Ari Lahti ja Kirsi Laamanen, jotka opastavat rakentamaan ja korjaamaan selkein ohjein ja rennolla otteella.

Meidän Talo on asiantunteva ja innostava asumisen lehti, joka on aidosti omakotiasujan asialla!

Lehden joka numerossa:

  • Uudet rakennusprojektit
  • Tee itse -juttuja
  • Persoonallisia vanhoja taloja
  • Uusin tieto talotekniikasta
  • Inspiroivia pihajuttuja
  • Uudet tuotteet rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja pihanhoitoon

Katso myös

  • Verkkosivut – Rakentajan ja remontoijan jatkuvasti päivittyvä tietopankki. Teemoja mm. keittiö-, kylppäri- ja saunaremontit, talopaketit, lämmitys, piha ja terassi, talotyypit sekä asuntomessut. Sivutolla myös suositut blogit: Aurinko ja kuu ja Lilla Villa, sekä testejä ja vertailuja, video-oppaita, asiantuntijapalsta sekä lukijakilpailuja.
  • Facebook
  • Instagram
Kenelle?

Omakotiasujat ja rakentajat sekä omakotitalosta haaveilevat

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Titta Kiuru

Ensimmäinen numero

1959

Levikki

42 619 (LT 2015)

Lukijamäärä

170 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

57 % naislukijoita, 43 % mieslukijoita, suurin lukijaryhmä 45-64 -vuotiaat

Irtonumero

7,90 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram