Koti ja Keittiö

Koti ja Keittiö on aidosti suomalainen sisustuslehti, joka esittelee persoonallisimmat kodit ja suussa sulavimmat reseptit.

Kaikki lehden jutut on tehty suomalaisille lukijoille. Sisustusvinkit auttavat huonekalujen, sisustustuotteiden valinnassa ja kokonaisten sisustusratkaisuiden tekemisessä. Sisustusjuttujen lisäksi lehti tarjoaa sopivassa suhteessa juttuja ruoasta ja viinistä, matkailusta ja antiikista.

Tilaa kodikas sisustuslehti nyt kampanjahintaan!

 

Koti ja Keittiö logo

Koti ja Keittiö on Fokus Median julkaisema aikakauslehti, jonka aihealueita ovat sisustus, ruoanlaitto, viinit, matkailu ja antiikki. Lehti alkoi ilmestymään vuonna 1996 aluksi neljä kertaa vuodessa. Sen päätoimittajana toimi pitkään Anna-Liisa Hämäläinen, joka on palkittu Aikakauslehtien päätoimittajayhdistyksen Julius-journalistipalkinnolla. Nykyään Koti ja Keittiö ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja se tavoittaa 220 000 lukijaa (KMT 2016). Lehti siirtyi Aller Medialta Fokus Median omistukseen 1.1.2018.

Aidosti suomalainen sisustuslehti

Koti ja Keittiö on aidosti suomalainen sisustuslehti, joka esittelee puhtaasti suomalaisia koteja ja tarjoaa herkullisimmat reseptit arkeen ja juhlaan.

Kaikki lehden sisustusjutut ovat suomalaisille lukijoille räätälöityjä. Artikkeleissa esitellään runsain sanoin ja kuvin persoonallisia koteja eri puolilta Suomea. Lehden sisustusvinkit kattavat huonekalut, sisustusesineet ja kokonaiset sisustusratkaisut.

Lehti esittelee kiinnostavimmat uutuustuotteet, vertailee niiden laatua ja hintoja sekä tarjoaa ideoita yleisimpiin sisustuspulmiin. Sisustusammattilaisten vinkit inspiroivat viihtyisän kodin sisustamiseen.

Kauniiden koti- ja sisustusjuttujen liäksi lehti tarjoaa sopivassa suhteessa ruokaa, viiniä, matkailua ja antiikkia.

Vuonna 2011 Koti ja Keittiö alkoi palkita suomalaisia muotoilualan henkilöitä ja tuotteita. Lehden järjestämissä Muoto-gaaloissa on palkittu muun muassa Marko Paananen, Mika Ihamuotila, Olavi Lindén, Yrjö Sotamaa ja Vuokko Nurmesniemi. Vuonna 2016 gaala siirtyi Helsinki Design Weekin omistukseen.

Koti ja Keittiö tarjous

Miksi kannattaa tilata Koti ja keittiö -lehti?

Koti ja keittiö on kodikas ja lukijoitaan lähellä oleva sisustuslehti, jonka parissa lukijat rentoutuvat ja viihtyvät pitkään. Lehti säilötään usein kirjahyllyyn ja sen mielenkiintoisiin ja hyödyllisiin juttuihin palataan myöhemmin uudelleen.

Koti ja keittiö on elämyksellinen, kodikas ja raikas sisustuslehti, jota tehdään suurella sydämellä!

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa itselle tai lahjaksi määräaikais- tai kestotilauksena eripituisilla tilausjaksoilla. Lehden ilmestymispäivät ja teemat 2024 löydät kätevimmin mediakortit.fi -palvelusta.

Koti ja Keittiö muualla verkossa

Perinteisen lehden lisäksi lukijoita palvelee lehden omat verkkosivut (kotijakeittio.fi), josta löytyy laaja sisustajan ja ruoanlaittajan tietopankki, yli 2000 ruokaohjetta, uutisia, videoita ja sisustusblogeja.

Lehden löydät tietysti myös Facebookista ja Instagramista.

Kenelle?

Sisustuksesta ja hyvästä ruoasta kiinnostuneet naiset, erityisesti ikäryhmässä 35-60 -vuotiaat

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Fokus Media Oy

Päätoimittaja

Jutta Ylä-Mononen

Ensimmäinen numero

2007

Levikki

58 838 (LT 2013)

Lukijamäärä

220 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

79 % naisia, 21 % miehiä (KMT 2016)

Irtonumero

4,95 € (Lehtipiste)

ISSN

1458-3755

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram