ELLE Decoration (Ruotsi)

Elle Interiör on nyt ELLE Decoration!

Elle Decoration on ruotsalainen sisustuslehti, joka tarjoaa asiaa sisustuksesta ja designista sekä runsaasti inspiraatiota kaikille kodin laittajille. Lehti esittelee uniikkeja ruotsalaisia ja kansainvälisiä koteja, kertoo uusimmat designuutiset sekä reportaaseja, antiikkia ja ostosvinkkejä.

Katso ELLE Decoration (Ruotsi)-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

ELLE Decoration (aikaisemmin Elle Interiör) on 10 kertaa vuodessa ilmestyvä ruotsalainen sisustuslehti. Lehteä julkaisee Aller Media, joka julkaisee yli 40 aikakauslehteä Ruotsissa. Sen sisarlehtiä Ruotsissa ovat ELLE mat och vin sekä miesten muotilehti Café.

ELLE Decoration tarjoaa sisustusta, designia ja inspiraatiota. Lehden jokainen numero sisältää runsaasti oivaltavaa inspiraatiota, uniikkeja ruotsalaisia ja ulkomaisia koteja sekä tuoreimmat designmaailman kuulumiset. Lisäksi lehdessä on reportaaseja, modernia antiikkia ja valittuja ostosvinkkejä.

Lehdessä yhdistyvät tyylikkäästi kansainvälinen sisustusjournalismi ja inspiroivat ruotsalaiset sivut. Se on moderni, leikkisä ja hyödyllinen.

Lehden historiaa

ELLE Decoration ilmestyi vuosina 1992-2013 nimellä Elle Interiör. Vuonna 2014 lehden nimi muuttui nykyiseen muotoonsa. ELLE Decoration on Ruotsin ainoa kansainvälinen sisustuslehti, joka sisältää sisustusreportaaseja ja -vinkkejä muista maista ja 24 kansainvälisestä sisarlehdestä. Lehden levikki on 47 700 (2013) ja sen päätoimittaja on Svante Öquist.

Lehti on järjestänyt vuodesta 2004 lähtien Elle Designgalan ja jakanut Elle Decoration Swedish Design Awards -palkinnot (aikaisemmin Elle Interiörs Designpris). Gaala järjestetään joka vuosi helmikuussa ja siinä jaetaan palkinnot ruotsalaisille eri alojen suunnittelijoille ja muotoilijoille. Gaala pidetään yleensä Ruotsin kuninkaallisen oopperan näyttämöllä.

Muualla netissä

ELLE Decoration -lehden painetun version sisältöä tukevat sen verkkosivut, joilta löytyy tietoa trendeistä, kotiesittelyjä, tee itse -ohjeita, inspiraatiogalleria, Design Awards -palkinnot sekä monia suosittuja sisustusblogeja, kuten Daniella Witte, Hej Regina, Isabelle McAllister, Krickelin, Malin Persson, Volang ja Svantes värld.

Lehteä voi seurata myös monilla sosiaalisen median kanavilla: Instagramissa, Facebookissa ja Pinterestissä.

Tilaaminen Suomeen

Ruostin ELLE Decoration on saatavilla irtonumerona Lehtipisteistä (hinta 8,90 €/numero) sekä tilattavissa Suomeen kotiin tai työpaikalle puolen vuoden (5 numeroa), vuoden (10 numeroa) tai kahden vuoden (20 numeroa) tilausjaksolla. Saatavilla sekä kesto-, määräaikais- ja lahjatilauksena.

Kenelle?

Inspiraatiota etsiville sisustajille

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Svante Öquist

Ensimmäinen numero

1992

Levikki

55 900 (2013)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

80 % naislukijoita, 20 % mieslukijoita

Irtonumero

-

ISSN

2001-7391

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram