Antiikki & Design

Antiikki & Design jatkaa Glorian Antiikin tietä tarjoamalla intohimoisille antiikin, designin ja taiteen ystäville monipuolisen paketin kaunista katseltavaa, asiantuntevaa tietoa sekä osto- ja sijoitusvinkkejä.

Upeilla kuvilla varustettu Antiikki & Design esittelee huonekaluja, esineitä ja tarinoita, joilla kaikilla on oma mielenkiintoinen tarinansa kerrottavanaan. Lehti kertoo menneistä ja uusista tyylisuunnista ja esittelee Suomen kauneimpia koteja, unohtamatta myös sisustamista.

Kodin rakentajat löytävät lehden sivuilta inspiraatioita luovaan, eri aikakausia ja tyylejä sekoittavaan sisustukseen. Kulttuurimarkailijat pääsevät sen mukana nojatuolimatkoille sekä lukijamatkoille niin kotimaahan kuin kauemmaskin. Vanhemman asunnon kunnostaja saa tietoa millaisilla välineillä ja materiaaleilla luodaan ajan hengen mukainen miljöö.

 

Antiikki & Design -lehden logo

Antiikki & Design (vuoteen 2015 asti Glorian Antiikki) on antiikkiin ja sisustamiseen keskittyvä lehti. Lehti on perustettu vuonna 1993 nimellä Antiikki. Vuonna 1995 lehti siirtyi Sanoma Magazinelle ja lehden nimi muuttui Glorian Antiikiksi. Kesäkuussa 2014 lehti siirtyi edelleen Fokus Medialle ja lehden uudeksi nimeksi tuli Antiikki & Design. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja sen päätoimittaja on Maija Toppila. Sillä on noin 101 000 lukijaa.

Sukella menneen maailman lumoon

Suomen suurin antiikkilehti Antiikki & Design vie lukijansa löytöretkelle vanhojen esineiden historiaan ja kauneuteen – koska kukapa ei rakastaisi vanhoja huonekaluja ja esineitä, joilla on mielenkiintoinen tarina kerrottavanaan?

Antiikki & Design jatkaa lifestyle-lehti Glorian Antiikin tietä, jossa käsitellään aitoa antiikkia, designia, entistämistä, taidetta, keräilyä, sisustamista ja kulttuurimatkailua. Uusi lehti on monipuolinen ja upeasti kuvitettu kulttuurilehti, joka kertoo antiikkiesineistä ja niiden tarinoista, mutta myös muotoilusta, taiteesta ja kiinnostavimmista kulttuurikohteista.

Lehti yhdistelee sulavasti menneitä, uusia ja tulevia virtauksia ja tyylisuuntia. Se esittelee sisustuksen tyylikausia 1900-luvun vintage-aarteista 1950- ja 60-lukujen kultakauden designiin, huonekaluja, lasia, hopeaa, posliinia, taidetta, muotoilua, keräilyä ja entisöintiä. Se kertoo ihanien esineiden ja taiteen tarinoita aina myös ihmisten kautta. Lehden aiheet ulottuvat 1700-luvun hopeasta Nuutajärven lasiin. Lehden joka numero sisältää myös ajankohtaisia uutisia sekä asiantuntevia ja syvällisiä artikkeleja.

Lehdessä esitellään kauneimmat antiikkikodit, tunnelmalliset kartanot ja kunnostetut talot, joissa silmä lepää ja joilla kaikilla on oma tarinansa kerrottavanaan. Se kertoo myös parhaat menovinkit taidenäyttelyistä museotarjontaan sekä arvostelee alan uudet kirjat.

Lehdessä Suomen parhaat antiikin asiantuntijat vastaavat lukijoiden kysymyksiin esineistä ja niiden arvoista. Keräilysivuilla kerrotaan tämänhetkisestä tarjonnasta antiikkiliikkeissä, huutokaupoissa ja internetissä. Samalla saat tietoa parhaista sijoituskohteista.

Kotijutuista saa inspiraatiota oman kodin sisustamiseen. Perinne elää -sarjassa kerrotaan kädentaitajista, jotka jatkavat vanhojen mestareiden taidetta. Kiehtovat tarinat kuljettavat lukijat kauas arjen ulkopuolelle.

Antiikki & Design tarjous ja tilaus

Muualla verkossa

Lehden uusituilta verkkosivuilta (antiikkidesign.fi) löytyy uutisia ja mielenkiintoisia blogeja, joita kirjoittavat muun muassa Antti Kaijalainen ja Katja Weiland-Särmälä. Sivuille voi lähettää myös omia kysymyksiä esineistä ja lehden asiantuntijat vastaavat niihin. Nyt myös muut voivat kommentoida esineitä.

Sivustolla on kilpailuita, joista voi voittaa matkoja, astioita, koruja ja muita tuotepalkintoja. Retroilu-osiossa palataan menneisiin aikoihin ja tutustutaan vintage-tuotteisiin. Tapahtumakalenterista löytyy antiikkiin ja designiin liittyviä tapahtumia paikkakunnittain.

Katso myös:

Tilauksiin liittyvissä asioissa, kuten osoitteenmuutoksissa, peruutuksissa ja laskutusasioissa, ota aina yhteyttä julkaisija Fokus Median asiakaspalveluun.

Kenelle?

Antiikin ja designin ystäville

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Fokus Media Finland Oy

Päätoimittaja

Maija Toppila

Ensimmäinen numero

1993

Levikki

24 678 (Levikintarkastus 2013)

Lukijamäärä

75 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

81 % naisia, 19 % miehiä (KMT 2016)

Irtonumero

12,50 € (Lehtipiste)

ISSN

1238-5654

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram