MåBra

MåBra on Ruotsin suurin kehon ja mielen lehti, joka tarjoaa joka kuukausi inspiraatiota, rentoutumista ja fiksuja vinkkejä, joiden avulla pidät itsestäsi huolta.

MåBran artikkelit käsittelevät terveyttä, liikuntaa, terveysruokaa, ihmissuhteita ja henkilökohtaista kehittymistä - unohtamatta myöskään muotia, kauneutta, sisustusta ja matkailua. Jokaisessa numerossa on 16-sivuinen ruokaliite täynnä herkullisia reseptejä.

Kerran kuussa ilmestyvä MåBra on laadukas sekoitus hyviä vinkkejä, löytöjä ja rentouttavaa lukemista.

Katso MåBra-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

MåBra logo

MåBra on Ruotsin suurin kehon ja mielen erikoislehti. Se tarjoaa joka kuukausi inspiraatiota, rentoutumista, uutisia sekä fiksuja ja käytännöllisiä ohjeita, joiden avulla pidät itsestäsi hyvää huolta!

MåBra tarjoaa ylimääräistä energiaa arkeen. Se kirjoittaa terveydestä, liikunnasta, terveellisestä ruoasta, suhteista ja henkilökohtaisesta kehittymisestä - ja makuja, nautintoja hehkuvan kauneuden kautta, muotia, sisustusta ja matkailua.

Lehti on upea sekoitus hyviä vinkkejä, uusia löytöjä ja rentouttavaa lukemista. Jokaisessa numerossa on 16-sivuinen ruokaliite täynnä herkullisia Painonvartijoiden reseptejä, joiden kalorit on valmiiksi laskettuja.

MåBra ilmestyy kerran kuussa (12 numeroa vuodessa). Lehti on ruotsinkielinen.

MåBran nettisivuilta lisää tietoa painonhallinasta, ravinnosta, resepteistä, kauneudesta, suhteista, lääkkeistä, psykologiasta ja äitiydestä.

Kenelle?

Kehon ja mielen hyvinvoinnista kiinnostuneille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Liselotte Stålberg

Ensimmäinen numero

1979

Levikki

69 100, joista 41 900 tilaajia

Lukijamäärä

281 000

Lukijaprofiili

82 % naisia, 18 % miehiä

Irtonumero

7,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0346-6280

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram