MåBra

MåBra on Ruotsin suurin kehon ja mielen lehti, joka tarjoaa joka kuukausi inspiraatiota, rentoutumista ja fiksuja vinkkejä, joiden avulla pidät itsestäsi huolta.

MåBran artikkelit käsittelevät terveyttä, liikuntaa, terveysruokaa, ihmissuhteita ja henkilökohtaista kehittymistä - unohtamatta myöskään muotia, kauneutta, sisustusta ja matkailua. Jokaisessa numerossa on 16-sivuinen ruokaliite täynnä herkullisia reseptejä.

Kerran kuussa ilmestyvä MåBra on laadukas sekoitus hyviä vinkkejä, löytöjä ja rentouttavaa lukemista.

MåBra on Ruotsin suurin terveyslehti

MåBra logo

Må bra (logossa ja verkkosivuilla muodossa MåBra, joskus myös MåBra!) on ruotsalainen kuukausilehti, joka käsittelee terveyteen, lääketieteeseen, ruokavalioon ja liikuntaan liittyviä kysymyksiä. Lehden perusti vuonna 1976 Helsingborgissa sijaitseva Aller förlag, ja nyt sitä julkaisee tukholmalainen Aller Media.

Lehti ilmestyy sekä painettuna että digitaalisena versiona osoitteessa mabra.com, jossa julkaistaan artikkeleja muun muassa terveydestä, liikunnasta, lääketieteestä, psykologiasta, ihmissuhteista, ravinnosta, kauneudesta, muodista, matkailusta ja äitiydestä. Verkkosivuilta löytyy myös suosittu kysy asiantuntijoilta -palsta, videoita edellä mainituista aiheista, reportaaseja koskettavista kohtaloista sekä uutiskirje. Yhteensä (painettu+digi) MåBra tavoittaa 421 000 lukijaa (Orvesto 2022).

MåBrahan kirjoittavat useat terveysbloggarit, mukaan lukien Blossom Tainton, Malin Berghagen, Carin da Silva ja Elaine Eksvärd.

MåBran päätoimittaja on ollut vuodesta 2019 Jennie Sandberg. Hän seurasi tehtävässä Liselotte Stålbergiä, joka toimi tehtävässä 13 vuoden ajan. Kesällä 2022 lehden toimitusjohtajana aloitti Mia Zettermark.

Palkittu lehti käsittelee kehoa ja mieltä

Vuonna 1991 MåBran silloinen päätoimittaja Inger Ridström voitti Suuren journalistipalkinnon yhdessä lehden AD:n, Solveig Rhannin kanssa.

MåBra on Ruotsin suurin kehon ja mielen erikoislehti. Se tarjoaa joka kuukausi inspiraatiota, rentoutumista, uutisia sekä fiksuja ja käytännöllisiä ohjeita, joiden avulla pidät itsestäsi hyvää huolta!

MåBra tarjoaa ylimääräistä energiaa arkeen. Se kirjoittaa terveydestä, liikunnasta, terveellisestä ruoasta, suhteista ja henkilökohtaisesta kehittymisestä - ja makuja, nautintoja hehkuvan kauneuden kautta, muotia, sisustusta ja matkailua.

Lehti on upea sekoitus hyviä vinkkejä, uusia löytöjä ja rentouttavaa lukemista. Jokaisessa numerossa on 16-sivuinen ruokaliite täynnä herkullisia Painonvartijoiden reseptejä, joiden kalorit on valmiiksi laskettuja.

Ilmestyminen ja tilausvaihtoehdot

MåBra ilmestyy kerran kuussa (12 numeroa vuodessa). Se on tilattavissa Suomeen TilaaLehti.fi-sivuston kautta 6 kk ja 12 kk määräaikaistilauksella. Joskus tarjolla on myös edullisempi 3 kk:n tilausjakso, mikä sopii erityisesti heille, jotka haluavat kokeilla tätä lehteä.

Määräaikaistilaus päättyy automaattisesti tilausjakson päätyttyä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia tilauksen perumisesta. Saat hyvissä ajoin ennen tilauksen päättymistä muistutuksen, jonka jälkeen voit valita haluatko jatkaa tilaustasi tilausjakson jälkeen vai lopettaa tilauksen.

Tilaa suosittu terveyslehti MåBra Suomeen itselle tai lahjaksi edullisesti osoitteesta tilaalehti.fi!

Voimassa olevia tilauksia koskevat asiat, kuten osoitteenmuutokset ja jakelun tilapäiset keskeytykset, tulee hoitaa MåBran asiakaspalvelun kautta.

Yhteystiedot

MåBra
Box 278 70
115 93 Stockholm
RUOTSI

Humlegårdsgatan 6
Stockholm
RUOTSI

Puhelin: (+46) 08 679 46 00

Kenelle?

Kehon ja mielen hyvinvoinnista kiinnostuneille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Liselotte Stålberg

Ensimmäinen numero

1979

Levikki

69 100, joista 41 900 tilaajia

Lukijamäärä

281 000

Lukijaprofiili

82 % naisia, 18 % miehiä

Irtonumero

7,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0346-6280

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram