M-magasin

Amelia Adamon menestyksekäs naistenlehti M-magasin on luotu naisille, jotka elävät jännittävää elämänvaihetta ja miettivät aktiivisesti seuraavaa askeltaan. Meidän elämänkysymykset, meidän terveytemme, meidän ulkonäkömme. Me olemme mappieseja, kypsiä ja varakkaita edelläkävijöitä. M tarjoaa runsaasti luettavaa, nautintoa ja palvelua.

Ruotsinkielinen M-magasin ilmestyy 16 kertaa vuodessa ja on nyt tilattavissa myös Suomeen puolen vuoden (8 numeroa) tai koko vuoden (16 numeroa) määräaikaistilauksena!

 

M-magasin logo

M-magasin on ruotsalainen 50+ naistenlehti, joka käsittelee monenlaisia aiheita, kuten terveys, psykologia, lukeminen, matkustaminen, kauneus, sisustus ja ihmissuhteet. Lehteä julkaisee Bonnier Tidskrifter ja se ilmestyy 15 kertaa vuodessa.

Amelia Adamon menestyslehti

Maaliskuussa 2006 lanseerasivat Bonnier ja palkittu ruotsalainen toimittaja Amelia Adamo M-magasinin, joka kutsuu itseään "aikuisia houkuttelevaksi pioneeriksi".

He ovat täyttäneet 50 ja heillä on edessään uusi jännittävä vaihe elämässään. He eivät käyttäydy omien vanhempiensa tavoin, vaan pikemminkin omien lastensa tavoin. Mutta toisin kuin heidän lapsillaan, heillä on rahaa kulutettavaksi ja aikaa nauttia.

M-magasin tarjoaa elämäntaitoja, palvelua ja nautintoa, jotka ovat suunnattu juuri tälle kohderyhmälle. Se haluaa auttaa naisia vastaamaan kysymykseen "mitä teen nyt loppuelämäni".

Korkealaatuiselle kiiltävälle paperille painettu, tyylikkäisiin kansiin kääritty ja 16 kertaa vuodessa ilmestyvästä lehdestä muodoistui nopeasti sellainen, minkälainen se halusikin olla. Lehden myynnistä yksi kruunu lahjoitaan Unicefille ja Världens barn -järjestölle. Lehden jokaisesta numerosta voi lukea elämään, terveyteen, talouteen ja ihmissuhteisiin liittyvistä kysymyksistä. Lehden tavoitteena on, että lukijoista tulee vahvempia, onnellisempia ja hieman viisaampia.

M-magasin on lehti sinulle, joka tiedät mitä haluat  a tiedät mitä saat. Tervetuloa innostavan lehden mukaan, joka tietää mikä on tärkeää ja joka saa päivät lentämään!

Amelia Adamo jätti M-magasinin kymmenen vuoden palveluksen jälkeen vuonna 2016. Hänet päätoimittajana korvaa Åsa Lundegård, joka toimi aiemmin Amelian päätoimittajana.

Lisätietoa lehdestä:

Kenelle?

50+ naisille

Ilmestyy

16 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Åsa Lundegård

Ensimmäinen numero

2006

Levikki

82 900 (TS-upplaga 2015)

Lukijamäärä

154 000 (Orvesto konsument 2015)

Lukijaprofiili

92 % naislukijoita, 8 % mieslukijoita

Irtonumero

7,40 € (Lehtipiste, 2016)

ISSN

2000-5288

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram