Amelia

Amelia on Ruotsin suosituin naistenlehti. Lehti ilmestyy joka toinen viikko ja sen jokainen numero tavoittaa yli 350 000 lukijaa. Sen pääkohderyhmä on 25-40 -vuotiaat naiset.

Amelia on naisten ihmissuhdelehti. Uudistunut lehti kertoo mistä juuri nyt puhutaan sekä tarjoaa ohjausta arkielämään ja paljon inspiraatiota. Tämän lisäksi se tarjoaa laadukkaita artikkeleja muodista, miehistä, matkustelusta, terveydestä, kauneudesta, ruoasta ja sisustuksesta.

Amelian lukija on antelias, lämmin, hauska ja kiinnostunut muista. Tilaa lehti tarjoushintaan!

 

Amelia-lehden logo

Amelia on Ruotsin suurin naistenlehti. Lehti ilmestyy 26 kertaa vuodessa ja sen jokainen numero tavoittaa yli 350 000 lukijaa. Se tavoittaa erityisesti 25-40 -vuotiaat ruotsalaiset naiset koko maassa.

Uudistuneen Amelian mukana saat entistä upeamman ulkoasun, mutta saman sydämen kuin ennenkin. Saat enemmän ohjausta jokapäiväiseen elämään, tiedät mistä puhutaan ja tietysti myös paljon inspiraatiota. Amelia on keski-ikäisten naisten ihmissuhdelehti. Se ilmestyy kahden viikon välein ja tarjoaa lukijoilleen laadukkaita ja hyvin kirjoitettuja artikkeleja henkilöistä ja suhteista. Tämän lisäksi saat paljon vinkkejä ja neuvoja matkusteluun, muotiin, miehiin, ruokaan, terveyteen, kauneuteen ja sisustukseen liittyen.

Lainattu, luettu ja rakastettu – Amelia tuntee ruotsalaiset naiset paremmin kuin kukaan muu. Hänet, joka haluaa saada kaikesta kiinni, pitää silmällä trendejä ja saada uutiset terveydestä, kauneudesta ja muodista. Heille, jotka haluavat inspiroitua tekemään elämästä helpompaa ja vapaa-ajasta hauskempaa. Antelias, lämmin, hauska ja kiinnostunut muista – sellainen on Amelian lukija.

Amelia on valittu Ruotsissa Vuoden lehdeksi vuonna 1997. Sen on perustanut useita journalistipalkintoja voittanut Amelia Adamo, joka toimii nykyään M-Magasin -lehden päätoimittajana.

Muualla netissä

Lehden nettisivuilta löydät hauskoja, inspiroivia ja iloiseksi tekeviä asioita sekä opettavaisia ja koskettavia artikkeleja. Se on yksinkertaisesti Ruotsin hauskin lifestylesivusto naisille.

Sivustolta löydät suhteita, muotia, matkailua ja viihdettä käsitteleviä artikkeleja ja blogeja, keskustelufoorumin, kilpailuja, verkkokaupan sekä lehden asiakaspalvelun ja toimituksen yhteystiedot.

Kenelle?

25-40 -vuotiaille naisille

Ilmestyy

Joka toinen viikko, 26 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Åsa Lundegård

Ensimmäinen numero

1995

Levikki

80 300 (TS-Upplaga 2014)

Lukijamäärä

280 000 (Orvesto 2014)

Lukijaprofiili

89 % naislukijoita, 11 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 46 vuotta, suurin ikäryhmä 35-55 -vuotiaat

Irtonumero

6,30 € (Lehtipiste)

ISSN

1400-6057

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram