Prima

Prima on alunperin ranskalainen, hyvin suosittu naistenlehti, joka on ilmestynyt omana painoksenaan Britanniassa vuodesta 1986. Se on lehti, joka tarjoaa ohjausta, inspiraatiota ja ideoita yksinkertaistamaan modernin naisen elämää.

Älykäs, innostava ja hauska Prima tarjoaa joka kuukausi ainutlaatuisen sekoituksen muoti- ja kauneusvinkkejä, helppoja ja nopeita ruokia, ihania ja luovia käsitöitä, viihdeideoita, aikaa ja rahaa säästäviä ratkaisuja, kauniita koteja ja puutarhoja sekä aitojen naisten tarinoita – kaikkea mitä nykyaikainen nainen tarvitsee saadakseen elämästään enemmän irti ja elääkseen täysillä.

Prima (UK) tilattavissa nyt myös Suomeen joko itselle tai lahjaksi painettuna ja kotiinkannettuna, digitaalisena näköisversiona tai yhdistelmätilauksena!

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Prima-lehden logo

Prima on kuukausittain ilmestyvä ranskalainen naistenlehti, josta ilmestyy omat painokset Espanjassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa. Prima perustettiin lokakuussa 1982. Se on osa Prisma Mediaa, joka on saksalaisen Gruner+Jahr -mediayhtiön tytäryhtiö. Prisma Media julkaisee myös muita aikakauslehtiä, joista tunnetuimpia ovat Femme Actuelle ja VSD.

Britanniassa Prima on ilmestynyt kuukausittain syyskuusta 1986 lähtien ja sitä julkaisee Hearst. Se sisältää artikkeleja arjesta, muodista, kauneudesta, sisustuksesta, ruoasta ja muista aiheista. Ranskassa parhaillaan yli miljoonan levikin saaneen lehden Britannian painoksen levikki oli 260 550 vuonna 2012 ja sen päätoimittaja on Gaby Huddart.

Satumainen, edullinen ja hauska

Prima on täydellinen lifestylebrändi nykypäivän kiireisille, älykkäille naisille. Loistava, innostava ja hauska brändi tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen muoti- ja kauneusinspiraatiota, fiksuja vinkkejä, ruoanlaittoa, käsitöitä ja viihdeideoita sekä aitojen naisten menestystarinoita naistenlehdessä, tapahtumissa, sosiaalisen median kanavillaan ja verkkosivuillaan osoitteessa Prima.co.uk. Ja ne kaikki tuodaan lukijoille Priman helposti lähestyttävällä, reippaalla ja pirteällä tyylillä.

Se tarjoaa lukijoilleen joka kuukausi vinkkejä, miten näyttää ja tuntea hyvältä, aikaa ja rahaa säästäviä ratkaisuja, helppoja ja nopeita ruokia, kauniita koteja ja puutarhoja sekä luovia käsityöideoita. Primassa on kaikkea, mitä lukijat tarvitsevat saadakseen elämästään enemmän irti.

Priman lukija rakastaa...

  • Uutta muotia ja kauneutta. Hän haluaa olla trendikäs ja näyttää hyvältä ilman, että sen täytyy maksaa maltaita! Hän tarvitsee hieman tyyliohjausta ja rohkaisua saadakseen itseluottamusta ja kokeillakseen uusia, juuri hänen muotoihinsa sopivia vaatteita. Hän kuulee mielellään hiusvinkkejä, uusista anti-ageing-ihonhoitotuotteista ja hinta-laatusuhteeltaan parhaista meikeistä.
  • Olla luova. Hänellä on intohimo olla inspiroiva ja luova. Kyllä, hän rakastaa säästää rahaa tekemällä asioita itse, mutta hän rakastaa myös antaa tekemiään käsitöitä perheelleen ja ystävilleen. Ei ole yllättävää, että Priman neuleohjeet ja ompelumallit ovat erittäin kysyttyjä ja stimuloivat laajaa lukijakuntaa.
  • Onnellista kotiaan, joka on perhe-elämän solmukohta. Niin herkullisia, helppoja ja nopeita reseptejä kiireiseen arkeen ja rentouttavia menuja viikonlopun yhdessäoloon sekä herkullisia leivonnaisia ja kakkuja juhliin. Sekä superhelppoja ja superälykkäitä sisustus- ja siivousniksejä.
  • Inspiroitua kaikesta. Hän rakastaa juttuja mieltä ylentävistä tarinoista menestyvistä, hämmästyttävistä ja hauskoista tosielämän naisista, terveydestä, hyvinvoinnista, painonhallintavinkeistä, ideoista työhön ja liike-elämään, houkuttelevista lomista, puutarhaideoista ja jopa lemmikeistään.
  • Tietää paremmista tavoista kuluttaa, tavoista käsitellä elämän mukanaan tuomia ongelmia ja kaikesta muusta. Hän haluaa omaksua uutta teknologiaa ja käyttää sitä päivittäin pitääkseen yhteyttä ystäviinsä ja lukeakseen mielenkiintoisia uutisia ja ideoita.
  • Viiden minuutin taukoja, jotka hän voi käyttää rentoutumiseen esimerkiksi Priman kilpailujen, kahvitauon mittaisien lyhyiden juttujen lukemiseen tai lehden arvoitusten ratkomiseen!

Katso myös

Kenelle?

Moderneille, kiireisille ja älykkäille naisille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Hearst Magazines UK

Päätoimittaja

Gaby Huddart

Ensimmäinen numero

syyskuussa 1986 (Ranskassa 1982)

Levikki

252 651 (ABC 2015)

Lukijamäärä

457 000 (NRS 2014-2015)

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0951-8622

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram