Grazia

Grazia on Britannian jännittävin ja puhutuin naisten viikkolehti, joka tarjoaa uusinta muotia, uutisia ja katsauksia. Se on lehti täynnä trendikkäintä muotia, mehukkaimpia juoruja, yllättäviä kauneus- ja terveysvinkkejä sekä paljon muuta!

High street -trendejä, punaisten mattojen glamouria ja tuoreimpia juoruja. Älykkäille ja tyylikkäille naisille. Joka viikko.

Grazia tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena, joka sisältää 51 numeroa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Grazia (suom. "Armo") on italialainen viikoittain ilmestyvä naistenlehti, jota julkaisee Mondadori. Alkuperäinen Italian painos alkoi ilmestymään marraskuussa 1938 ja sen esikuva oli amerikkalainen Harper's Bazaar -aikakauslehti. Alkuaikoinaan Grazia toi Italiassa paluun perinteisiin arvoihin, kuten ruoanlaittoon ja lasten kasvatukseen.

Graziasta ilmestyy yli 20 kansainvälistä painosta. Ensimmäinen kansainvälinen painos alkoi ilmestymään Bulgarissa 2004. Brittiläinen painos alkoi ilmestymään helmikuussa 2005. Sitä julkaisee lisenssisopimuksella Bauer Consumer Media. Italiassa lehden levikki on 382 000 (Cision 2011) ja Britanniassa 160 000 (ABC 2013).

Lehden joka numerosta löydät:

  • Keskustelua herättävää muotia
  • Ajatuksia herättäviä artikkeleja
  • A-luokan julkkisten uusinta draamaa
  • Parhaat palat terveydestä ja kauneudesta
  • Maailman uutisia
  • Tosielämän kysymyksiä jokaisen kolmikymppisen sydämellä

Rohkea. Uskalias. Innovatiivinen.

Nämä olivat sanoja, joilla Graziaa kuvattiin, kun se alkoi ilmestymään – ja ne ovat relevantteja vielä tänä päivänäkin. Grazialla on yliluonnollinen kyky tietää, mitä lukijat ajattelevat ennen kuin he ovat edes ajatelleet sitä. Se raportoi heidän elämästään juuri silloin, kun se tapahtuu.

Grazia on naisten viikkolehti täynnä upeita värikuvia uusimmista muotivirtauksista ja parhaista muotinäytöksistä sekä artikkeleja ja haastatteluja tähtien tekemisistä. Julkkisten tyylejä, dieettejä, suhteita ja paljon muuta.

Jännittävää muotia

Grazialle muoti on jännittävää. Couture-catwalkeilta high street -kauppoihin. Pariisin eturivistä Itä-Lontoon sivukujille. Karl Lagerfeldin ateljeesta Anna Dello Russon vaatekappiin. Missä tahansa on uutisia, Grazia on valmiina raportoimassa sieltä. Reaaliajassa.

Lukijoidensa kanssa vuosien varrella muodostuneiden läheisten suhteiden ansiosta se tietää, ettei hinta tai yksinoikeus ole este. Muotitietoinen nainen liittyy Bond Streetin jonotuslistalle jos hänen haluamansa kohde on sen arvoinen. Häntä kiehtovat niin Central Saint Martinsin kuumimmat uudet kyvyt kuin Louboutinin uutuudet. Eikä aikaa voi ostaa rahalla.

Grazian missio on näyttää lukijoilleen parasta mitä on – ja mistä sitä saa.

Johtavia kauneustrendejä

Luovasti ajatellen ja lukijan yllättäen, on Grazian kauneudesta tullut synonyymi johtaville kauneustrendeille. Uusimmat tuotelanseeraukset ja kauneuslookit. Grazian sivuilla korkealuokkaiset visuaaliset tyylit yhdistyvät hauskoihin, älykkäisiin ja helppoihin neuvoihin.

Olipa kyseessä sitten catwalk, julkkistyyli tai anti-aging -tuote, ovat alan kuumimmat asiantuntijat valmiina tuomaan lukijoille uutta ja jännittävää sisäpiiritietoa kauneustrendeistä. Jos olet lukenut siitä aiemmin, se ei ole Graziassa.

Lifestyleä koko viikoksi

Kaikki, mistä keskustelet, mitä ajattelet tai mille naurat tällä viikolla. Grazian ainutlaatuinen yhdistelmä ominaisuuksia tekee siitä puheenaiheen joka tiistai.

Mikä muu lehti tarjoaisi samoissa kansissa eksklusiivisen haastattelun pääministerin kanssa, keskustelua naispuolisista perheen elättäjistä, osuvia kansainvälisiä raportteja ja tosielämän tarinan naisista uutisten takana?

Vaivattomasti toimitettu ja tyylikkäästi esitetty Grazia tarjoaa emotionaalista syvyyttä ja älykästä särmää kaikille fiksuille ja edistyksellisesti ajatteleville 2000-luvun naisille.

Osta irtonumerona Lehtipisteestä (4,50 euroa/numero) tai tilaa lehti kotiovelle toimitettuna vuoden tilausjaksolla. Tilaus on määräaikainen, joten se päättyy automaattisesti tilausjakson lopussa, ellet uusi sitä.

Katso myös:

Kenelle?

Muodista, kauneudesta ja julkkiksista kiinnostuneille naisille

Ilmestyy

51 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bauer Consumer Media Limited

Päätoimittaja

Natasha Pearlman

Ensimmäinen numero

Italissa 1938, Britanniassa 2005

Levikki

160 000 (ABC 2013)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

Lukijoiden mediaani-ikä 35 vuotta

Irtonumero

4,50 € (Lehtipiste)

ISSN

1120-5113

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram