Mama

Mama on ruotsalainen lifestyle-lehti kaikille fantastisille äideille, jotka näkevät rutkasti mahdollisuuksia perhe-elämässään.

Se on lehti, joka kertoo kaiken tarvittavan glamourista korkokenkiin ja kakkujen leivonnasta lasten päivähoitoon. Mama tarjoaa rentouttavia hetkiä itsensä kanssa muodin, kauneuden, suhteiden, ruoan ja matkailun parissa.

Tilaa Mama ja saat inspiraatiota ja piristystä, jota tarvitset äidin roolin tuomien haasteiden torjumiseen!

Mama (kirjoitusasu usein mama) on ruotsalainen äideille suunnattu lifestyle-lehti, jota julkaisee Bonnier Tidskrifter. Lehden ensimmäinen numero ilmestyi huhtikuussa 2003 ja se ilmestyy 13 kertaa vuodessa. Lehden perusti aikakauslehtikustannusyrittäjä Carina Nunstedt, jota seurasivat Anna Zethraeus ja Rebecka Edgren Aldén. Lehden nykyinen päätoimittaja on Linda Öhrn Lernström (vuodesta 2014).

Minkälainen lehti mama on?

Mama on lehti kaikille fantastisille äideille. Se heijastaa äitien jokapäiväistä elämää inspiroimalla ja jakamalla muiden äitien kokemuksia. Se on lehti, josta luet kaiken glamourista ja korkokengistä, kakkujen leivonnasta ja lasten päiväkodeista.

Mama tarjoaa lukijoilleen rentouttavia hetkiä itsensä ja oman lehtensä kanssa – se on täynnä asiaa muodista, kauneudesta, ihmissuhteista, ruoasta ja matkailusta.

Tilaamalla Maman saat piristystä ja inspiraatiota, jota tarvitsen äidin roolin tuomien haasteiden selättämiseen.

Hemmottele itseäsi Mama-lehden tilauksella tai tilaa lehti lahjaksi omalle äidillesi!

Tilaaminen ja ilmestymispäivät 2016

Mama on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteistä kautta maan (irtonumerohinta noin 7,10 €/numero) sekä tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna puolen vuoden (sis. 6 numeroa) tai koko vuoden (12 nroa) tilausjaksolla. Tilaus laskutetaan Ruotsin kruunuissa.
Huomaa, että ulkomaisten lehtien toimitusajat ovat normaalia pidempiä.

Muualla netissä

Katso lehti myös muualla netissä:

Kenelle?

Äideille

Ilmestyy

13 numeroa/vuosi

Julkaisija

Bonnier Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Linda Öhrn Lernström

Ensimmäinen numero

2003

Levikki

39 600 (TS 2014 helår)

Lukijamäärä

87 000 (Orvesto)

Lukijaprofiili

89 % naislukijoita, 11 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 35 vuotta

Irtonumero

7,10 €/numero (Lehtipiste)

ISSN

1651-8772

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram