Styleby

Kun yksi Ruotsin suurimmista muotipersoonista aloittaa oman aikakauslehden tiedät, että se tulee olemaan jotain erityistä!

Elin Klingin Styleby on Skandinavian modernein muotilehti, jonka lukijana pääset tapaamaan jännittäviä ja tyylikkäitä ihmisiä, jotka jakavat vinkkejä ja ideoitaan muotiin ja kauneuteen. Lisäksi lehti sisältää uusien trendien tarkkailua, muotireportaaseja ja shoppailuvinkkejä.

Kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä Styleby tilattavissa nyt Suomeen puolen vuoden tai vuoden tilausjaksolla. Se auttaa sinua uusimaan vaatekaappisi ja meikkiboksisi!

Katso Styleby-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

Styleby-lehden logo

Styleby on ruotsalainen muotilehti, joka on perustettu keväällä 2011. Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Bonnier Tidskrifter.

Styleby on aikakauslehti heille, jotka haluavat parhaan tarjonnan ruotsalaista ja kansainvälistä designia älykkäässä ja kauniissa paketissa sekä ainutlaatuisen elämyksen. Stylebyssä painotetaan persoonallista tyyliä ja joka numerossa tavataan tyylikkäitä ja inspiroivia naisia (ja miehiä).

Lehti ilmestyy myös iPad-näköisversiona, joka on ladattavissa iTunes Storesta.

Uutta muotia ja ajatonta tyyliä Elin Kligin kanssa

Stylebyn luova johtaja on ruotsalainen malli, muotitoimittaja ja bloggari Elin Kling. Päätoimittaja ja vastaava julkaisija on Jonna Bergh. Muotipäällikkönä toimii Columbine Smilly, kauneustoimittajana Anja Skeppe Grahn ja taiteellisena johtajana Magnus Klahr.

Lehti on kuin raamattu Ruotsin muotitietoisimmille naisille. Siitä löytyy maailman tyylikkäintä inspiraatiota, parhaita shoppailuvinkkejä sekä hyvin kirjoitettuja artikkeleja ja muotiraportaaseja. Palkittu lehti tarjoaa älykkään, tyylikkään ja helposti rakastettavan aikakauslehden, joka auttaa lukijoitaan uudistamaan vaatekaappiaan ja meikkilaukkuaan.

Palkinnot

  • Vuoden paras uusi aikakauslehti 2012 (Resumé)
  • Vuoden tulokas 2012: Elin Kling (Sveriges tidskrifter)

Lehti on myynnissä Lehtipisteissä kautta maan (9,00 €/numero) sekä tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna puolen vuoden (4 numeroa) tai vuoden (8 numeroa) määräaikaistilauksena. Määräaikaistilaus päättyy automaattisesti tilauskauden lopussa ja siksi se sopii erinomaisesti myös lahjaksi.

Katso myös:

Kenelle?

20-35 -vuotiaille naisille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Jonna Bergh

Ensimmäinen numero

2011

Levikki

27 700 (TS 2015)

Lukijamäärä

46 000 (Orvesto 2015 helår)

Lukijaprofiili

90 % naislukijoita, 10 % mieslukijoita

Irtonumero

9,00 € (Lehtipiste)

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram