Femina

Femina on Ruotsin suurin naistenlehti, joka tarjoaa "aina vähän ylimääräistä". Kerran kuukaudessa ilmestyvä Femina on ainutlaatuinen yhdistelmä muotia, sisustusta, kauneutta, terveyttä, ruokaa, matkailua, kirjallisuutta ja mielenkiintoisia henkilöjuttuja.

Sen avulla pysyt ajan tasalla kaikista arkeesi liittyvistä asioista ja lehden oppailla opit tekemään oikeita, arkeasi helpottavia hankintoja.

Tee, kuten niin monet muutkin ja tutustu Feminan maailmaan!

Femina-lehti

Femina on Ruotsin suurin naisille tarkoitettu aikakauslehti, joka tarjoaa "aina vähän ekstraa".

Femina tunnetaan hyvistä lukujutuistaan ja jännittävästä sekoituksesta pinnallisuutta ja syvyyttä. Lehdellä on paljon lukijoita, jotka tietävät mitä he haluavat, ja käyttävät Feminaa oppaanaan.

Kerran kuukaudessa ilmestyvää Feminaa kustantaa Aller Media ja sen päätoimittajana toimii Ulrika Norberg. Feminan ensimmäinen päätoimittaja oli 23 vuoden ajan Anna Bråve.

Uutta muotia, kauneutta ja suussa sulavia reseptejä

Lehdessä yhdistyvät kaikista parhaat. Uusimmasta muodista kauneimpiin sisätiloihin, fiksuista kauneus- ja terveysuutisista herkullisiin resepteihin ja parhaisiin lukuvinkkeihin. Joka kuukausi Femina tarjoaa päivittäistä muotia, inspiroivia sisustusjuttuja sekä ruokia, joita on helppo valmistaa.

Tietysti lehdessä on myös paljon muuta. Femina kokkaa nopeita arkiruokia ja herkullisia pastaruokia, tarjoaa jännittäviä matkavinkkejä ja vie lukijansa tapaamaan mielenkiinnostavia ihmisiä – unohtamatta myöskään kirjallisuutta ja terveyttä.

Asiantuntijoiden oppaat auttavat löytämään vaatteet ja meikit, jotka sopivat sesonkiin ja tietysti myös sinulle itsellesi. Kauneus tulee, kuten tiedetään, myös sisältäpäin. Jokaisessa Feminan numerossa pääset lukemaan harkittuja ja järkeviä artikkeleja terveydestä ja ihmissuhteista. Älä ylläty myöskään puutarhajutuista, jotka tuovat iloa elämään.

Femina tuo makua elämään ja innostaa naisia, jotka ovat uteliaita ja avoimia vastaanottamaan jotain ylimääräistä. Lukijana pysyt jatkuvasti ajan tasalla kaikesta uudesta ja nimenomaan siitä, mikä liittyy omaan arkeesi.

Tee, kuten niin monet muutkin ja tutustu Feminan maailmaan!

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan ja tilattavissa määräaikaisena 3, 6, 12, tai 24 numeron tilausjaksolla. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa:

Muualla netissä

Feminan nettisivuilla osoitteessa femina.se voit lukea artikkeleja muodista, kauneudesta, terveydestä, ruoasta, sisustuksesta ja matkailusta. Sivuilta löydät myös kirja-arvosteluja ja -vinkkejä sekä kuukauden kirjan. Lisäksi sivuilla on muun muassa blogeja ja kilpailuja.

Katso Femina myös sosiaalisessa mediassa:

Kenelle?

35-70 -vuotiaille naisille

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Ulrika Norberg

Ensimmäinen numero

1944

Levikki

90 300, joista 56 800 tilaajia

Lukijamäärä

201 000 (TNS-Sifo, ORVESTO Konsument, TS 2014)

Lukijaprofiili

90 % naislukijoita, 10 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 51 vuotta

Irtonumero

8,80 € (Lehtipiste)

ISSN

1402-9375

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram