Seiska

Seiska on Suomen suosituin ja kattavin viihdelehti, joka paketoi viikon tapahtumat viihteen maailmassa joka torstai.

Seiska kertoo mehevimmät julkkisjuorut, toilailut ja lemmenkuviot aina tuoreeltaan. Se yllättää ja herättää keskustelua niin muissa medioissa kuin sosiaalisessa mediassa ja keskustelupalstoillakin. Viihdeuutisten lisäksi Seiskassa tarjoaa Hollywood-tähtien, kuninkaallisten ja musiikkimaailman tähtien kuulumiset, terveysuutiset ja rikospalat.

Lukijoiden Kääk-juorut, terveiset julkkiksille, hauskat kuvat ja vitsit ovat myös joka viikkoista viihdettä. Seiskan TV-opas kertoo koko viikon televisiotarjonnan, unohtamatta myöskään näyttelijöiden haastatteluja ja juonipaljastuksia.

 

Seiska logo

Seiska on Aller Median julkaisema viikoittain ilmestyvä viihde- ja tv-lehti. Lehti on perustettu vuonna 1992. Sen päätoimittajana toimii Joni Soila. Sensaatiohakuinen Seiska keskittyy julkisuuden henkilöiden haastatteluihin. Juttujen keskeisiä aiheita ovat häät, avioerot ja muut julkkisjuorut. Lehti tavoittaa 378 000 lukijaa (KMT 2016).

Seiska tekee arjesta hauskempaa

Seiska on Suomen suurin ja mehevin viikkolehti. Joka torstai eli 52 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti paketoi edellisen viikon tapahtumat viihteen maailmassa, paljastaa mehevimmät julkkisjuorut ja -skandaalit, tempaukset, toilailut ja lemmenkuviot.

Yhtä lailla rakastettu ja kiistelty viihdelehti on koko kansan säälimätön salarakas, joka yllättää, viihdyttää ja herättää keskustelua. Lehden julkaisuista uutisoidaan muissa medioissa ja sen jutut puhututtavat sosiaalisessa mediassa. Lukijana saat aina tietää ensimmäisenä vastaukset kysymyksiin kuka?, mitä? ja kenen kanssa?

Julkkispaljastusten ja viihdeuutisten lisäksi lehdessä on runsaasti mielenkiintoisia palstoja. Joka viikko se kertoo Hollywood-tähtien ja kuninkaallisten kuulumiset, Pop-palat musiikkimaailmasta, terveysuutiset ja Rikospostin rikosuutiset.

Lehdessä on myös tavallisten ihmisten koskettavia kohtaloita ja elämäntarinoita. Se on tiiviisti mukana myös tunnettujen suomalaisten lomamatkoilla, joilla tuntuu usein sattuvan ja tapahtuvan. Lehti esitteli perustamisestaan lähtien viikoittain Tähtitytön. Kisa tuli päätökseensä 2016.

Myös lukijat ovat tervetulleita lehden tekemiseen. Seiska julkaisee lukijoiden lähettämiä Kääk-juoruja, lukijoiden posteja julkkiksille sekä viikon hauskimmat kuvat ja vitsit. Se palkitsee lehdessä julkaistavat jutut rahapalkinnoin.

Seiska on myös TV-lehti. Lehden TV-opas tarjoaa koko viikon televisiotarjonnan kätevässä muodossa ja nostaa esiin suositeltavat tv-leffat ja -sarjat sekä kiinnostavimmat ohjelmat. Unohtamatta myöskään suosikkinäyttelijöiden kuulumisia ja sarjojen juonipaljastuksia.

Lehden joka numerossa:

  • Kääk-juorut
  • Hollywood-tähtien elämää
  • Hovinarrin kuninkaallisten kuulumiset
  • Kippis-jutut ja kuvat mennestä tapahtumasta
  • Pop-palat musiikkimaailmasta
  • Terveysuutiset
  • Seiskan rikosposti
  • Lukijoiden postit julkkiksille
  • Hauskat kuvat ja vitsit
  • TV-opas, haastattelut, katsojaluvut ja juonipaljastukset

Seiska on ennakkoluuloton, värikäs ja viihdyttävä lehti!

Se on saatavilla irtonumeromyynnissä lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa itselle tai lahjaksi eri pituisilla tilausjaksoilla. Lehden ilmestymispäivät ja teemat 2024 löytyy Mediakortit.fi -palvelusta.

 

Muualla verkossa

Painetun lehden rinnalla palvelee netin Seiska.fi -viihdepalvelu, joka on avoinna 24/7. Sen sisältöä tuottavat lehden toimituksen lisäksi julkkikset ja yhteisön käyttäjät. Palvelu toimii erinomaisena kurkistusikkunana kulissien taakse. Sivustolta löytyy julkkishaastatteluja, koskettavia tavallisten ihmisten tarinoita, videoita, kuvagallerioita, blogeja ja paljon muuta. Palvelun kautta kuka tahansa voi nousta tähdeksi!

Katso myös:

Kenelle?

Kaikki julkkiksien elämästä ja viihteestä kiinnostuneet

Ilmestyy

Joka torstai, 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media Oy

Päätoimittaja

Joni Soila

Ensimmäinen numero

1992

Levikki

158 207 (LT 2013)

Lukijamäärä

378 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

52 % naisia, 48 % miehiä, suurin lukijaryhmä 45-64 -vuotiaat (KMT K15)

Irtonumero

4,95 € (Lehtipiste)

ISSN

1236-2409

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram