TM Rakennusmaailma

TM Rakennusmaailma on kodin rakentamiseen ja remontointiin erikoistunut hyötylehti, joka on suunnattu oman kodin tai mökin rakentajille ja remontoijille sekä rakennusalan ammattilaisille.

Muista lehdistä poiketen lehden pääsisältöä ovat puolueettomat testit ja vertailut, jotka tarjoavat korvaamatonta hyötytietoa rakennusmateriaaleista, -tarvikkeista, työkaluista, koneista ja palveluista.

Se antaa myös hyviä vinkkejä työtapojen, välineiden, menetelmien ja materiaalien valintaan sekä tarjoaa käytännönläheisiä tee-se-itse -ohjeita.

 

TM Rakennusmaailma tarjous

TM Rakennusmaailma on suomalainen kodin rakentamisen ja remontoinnnin erikoislehti, joka on tarjonnut hyötytietoa rakentajille ja remontoijille jo yli 10 vuoden ajan. Lehteä julkaisee Otavamedia ja sen päätoimittaja on Reijo Ruokanen. Lehden levikki on 42 307 (LT 2014) ja sillä on 162 000 lukijaa (KMT 2016).

TM Rakennusmaailma on suunnattu oman kodin tekijöille tai teettäjille, kodin remontoijille sekä rakennusalasta yleisesti kiinnostuneille. Se on lyhyessä ajassa saavuttanut vankan aseman rakennuslehtien joukossa.

Puolueetonta hyötytietoa testeistä ja vertailuista

Muista lehdistä poiketen TM Rakennusmaailman pääsisältöä ovat erilaiset testit ja vertailut, jotka tarjoavat Tekniikan Maailman tapaan lahjomatonta ja puolueetonta tietoa rakennusmateriaaleista, -tarvikkeista, työkaluista, koneista ja palveluista. Testit toteutetaan lehden asiantuntevien kumppaiden kanssa, joita ovat mm. VTT, Työtehoseura (TTS) sekä Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (MTT).

Rakennatpa sitten uutta tai remontoit vanhaa, tarvitset aina parhaan mahdollisen tiedon toimivista laitteista ja materiaaleista. TM Rakennusmaailmasta saa parhaat vinkin parhaiden työtapojen, välineiden, menetelmien ja materiaalien valintaan. Se kertoo myös ajankohtaisimmat uutiset ja rakennusalan puheenaiheet.

Lehti esittelee rakennus- ja remontointiprojekteja ympäri Suomea ja antaa käytännönläheisiä vinkkejä tee-se-itse -miehille. Se testaa energiaa säästävät kodinkoneet ja elektroniikan. Lehdessä julkaistaan Asuntomessujen ja Loma-asuntomessujen viralliset messuluettelot, mutta se on mukana myös muissa alan tapahtumissa. Lehti kertoo myös asiantuntevasti asuntolainasta.

TM Rakennusmaailma on ainutlaatuinen lehti, joka tarjoaa korvaamatonta hyötytietoa niin aloittelijoille, harrastajille kuin ammattilaisillekin. Sen avulla teet parhaat ostopäätökset ja hankinnat sekä onnistut projekteissasi!

Katso myös

Kenelle?

Kodin tai mökin rakentajille ja remontoijille sekä alan ammattilaisille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Reijo Ruokanen

Ensimmäinen numero

2003

Levikki

42 307 (LT 2014)

Lukijamäärä

162 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

79 % miehiä, 21 % naisia (KMT 2016)

Irtonumero

8,70 € (Lehtipiste)

ISSN

1459-1839

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram