Tee Itse

Tee Itse on Pohjoismaiden suurin käsillä tekijöiden lehti heille, jotka tykkäävät nikkaroida ja näpertää itse niin kotona kuin puutarhassakin.

Lehden aiheet käsittelevät kodin remontoimista, sisustusta ja puutarhanhoitoa. Kaikki projektit ovat ammattilaisten tekemiä ja testaamia. Vaihe vaiheelta etenevät ohjeet sisältävät selkeät työvaiheet, jotka on havainnollistettu piirroksin ja ostoslistoin.

Nikkarointiohjeiden lisäksi lehti tarjoaa hyötytietoa materiaaleista, valmistajista ja lainsäädännöstä, sekä työkaluvertailuja, uutuustuotteita ja hintavertailuja.

Tee Itse on 18 kertaa vuodessa ilmestyvä monipuolinen hyötylehti, joka säilytetään myös myöhempiä lukukertoja varten. Sen avulla säästät rahaa ja onnistut hankkeissasi!

 

Tee itse lehti logo

Tee Itse on Bonnier Publicationsin julkaisema erikoislehti, joka käsittelee remontointia, rakentamista ja itse tekemistä. Lehden suomenkielisen painoksen lukijamäärä on 80 000 ja se tavoittaa kaikissa Pohjoismaissa yli kolme miljoonaa lukijaa. Lehden päätoimittaja on Rune Michaelsen.

Hyödyllinen tietopaketti käsistään käteville

Tee Itse on käytännönläheinen tietopaketti kaikille käsistään käteville lukijoille, jotka haluavat nikkaroida ja näpertää kotona ja puutarhassa. Lehti sisältää ohjeita ja vinkkejä kodin remontoimiseen, sisustamiseen ja puutarhanhoitoon isommista rakennustöistä pienempiin kunnostuksiin niin sisätiloissa kuin pihallakin.

Aiheet vaihtelevat pienistä pintaremonteista salaojitukseen ja eteishyllykön tekemisestä täydellisiin keittiöremontteihin. Kaikki lehdenprojektit on toteutettu ammattilaisvoimiin ja testattu asiantuntijoilla. Työvaiheet on kerrottu selkeästi ja havainnollistettu työaihekuvin, ohjein ja ostoslistoin. Perusteellisia, vaihe vaiheelta eteneviä neuvoja on helppo seurata ja noudattaa.

Näppärien nikkarointiohjeiden lisäksi lukijat saavat hyödyllistä tietoa materiaaleista, valmistajista ja lainsäädännöstä. Sisältöä täydentävät työkalu- ja tarvikevertailut, uutuustuotteiden esittelyt ja hintavertailut. Joka numerossa on lukijakilpailu, jonka palkintona on laadukkaita työkaluja ja tarvikkeita.

Tee Itse on lehti, josta on ajantonta hyötyä. Lehti säilytetään lähes poikkeuksetta ja sen ohjeisiin palataan myöhemmin uudestaan. Lähes yhdeksän kymmenestä lukijasta on tilaajia.

Lehti sisältää tekemistä kaikentasoisille käden taitajille aloittelijoista kokeneempiin kotinikkareihin. Lehden vinkeillä säästät rahaa ja onnistut hankkeissasi.

Muualla verkossa

Lehden verkkosivuilta löydät maistiaisia lehden ohjeista, materiaaleista, työkaluista ja kursseista, sekä lukijakilpailuja, keskustelua ja uusimman tarjouksen.

Katso myös:

Tilaukseen liittyvissä asioissa mukaan lukien osoitteenmuutokset ja peruutukset tulee aina olla yhteydessä Bonnier Publicationsin asiakaspalveluun.

Kenelle?

Käsistään käteville

Ilmestyy

Noin kolmen viikon välein, yhteensä 18 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Publications Oy

Päätoimittaja

Rune Michaelsen

Ensimmäinen numero

2008

Levikki

9 097 (LT 2016)

Lukijamäärä

80 000 (KMT 2013)

Lukijaprofiili

66 % miehiä, 34 % naisia

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0788-5512

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram