Ase & Erä

Ase & Erä on yli 20-vuotisen historiansa aikana saavuttanut vankan suosion metsästäjien, eränkävijöiden ja aseharrastajien keskuudessa.

Lehti metsästää, testaa aseet, patruunat ja uutuustuotteet, kertoo alan viimeisimmät uutiset, esittelee metsästyskoirarodut sekä vie lukijat metsästysmatkoille kotimaahan ja ulkomaille.

Ase & Erä -lehdestä ilmestyy 8 numeroa vuodessa.

Ase & Erä -lehden logo

Ase & Erä on metsästyksen, eränkäynnin ja aseiden harrastajille suunnattu harrastelehti, joka on yli 30-vuotisen historiansa aikana saavuttanut vankan aseman metsä- ja asemiesten keskuudessa. Lehteä julkaisee Karprint Oy ja sen päätoimittaja on Juha Ahola. Lehden lukijamäärä on noin 62 000.

Aseiden ja välineiden testejä, alan tuoreimmat uutiset

Monipuolinen Ase & Erä -lehti on houkutellut entistä enemmän lukijoita nuorista harrastelijoista iäkkäämpiin eräkonkareihin Hangosta Utsjoelle.

Ase & Erä metsästää ja testaa, kertoo alan viimeisimmät kuulumiset, esittelee aseet, patruunat ja muut tuoteuutuudet sekä kertoo metsästyskoiraroduista ja niiden hoidosta.

Erälehdessä esitellään metsässä tarvittavat välineet puukoista tekniikkaan ja viestintään. Se ei unohda myöskään kotimaan metsästysmatkoja ja viepä lehti matkalle joskus myös ulkomaillekin.

Lehteä lukevat metsästäjät ja erämiehet, jotka ovat kiinnostuneita uusista aseista, patruunoista, eräelämästä ja tekniikasta. He haluavat hankkia parhaat mahdolliset vaatteet ja varusteet.

Lehti ilmestyy 8 kertaa vuodessa. Se on saatavilla sekä irtonumero- että tilausmyynnissä. Lehden ilmestymispäivät 2024 löydät mediakortista (pdf).

Lehden nettisivuilta löydät viimeisimmän numeron sisällysluettelon, maistiaisia lehden artikkeleista, digilehden, lukijapalautteen, juttuvinkin ja yleisönosaston. Sivuilla voit myös jättää ilmoituksen lehteen.

 

Kenelle?

Metsästäjille ja erämiehille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Juha Ahola

Ensimmäinen numero

1988

Levikki

-

Lukijamäärä

62 000

Lukijaprofiili

93 % miehiä, 7 % naisia

Irtonumero

4,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0781-2124

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram