Geographical

Geographical on brittiläinen maantieteen erikoislehti, joka sisältää kuvitettuja artikkeleja ihmisistä, paikoista, tutkimusretkistä, matkailusta ja ympäristöistä sekä yhteenvetoja maantieteen uusimmista tutkimuksista ja löydöistä.

Kuukausittain ilmestyvä lehti on ainutlaatuinen yhdistelmä asiantuntevia ja monipuolisia artikkeleja, jotka korostavat maailman kulttuurien, luonnon ja kiehtovien paikkojen rikasta monimuotoisuutta. Syvällisten artikkelien ja loistavien valokuvien avulla se on houkutellut lukijoikseen ison joukon ihmisiä, joita yhdistää uteliaisuus ympäröivää maailmaa kohtaan.

Geographical tilattavissa nyt Suomeen kotiin kannettuna vuoden tai kahden vuoden määräaikaistilauksena!

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

 

 

Geographical-lehden logo

Geographical on brittiläinen, kuukausittain ilmestyvä tiedelehti. Sitä julkaisee Royal Geographical Society eli Kuninkaallinen maantieteellinen seura. Lehden perusti Michael Huxley vuonna 1935. Geographical sisältää kuvitettuja artikkeleja ihmisistä, paikoista, seikkailuista, matkailusta ja ympäristöasioista sekä yhteenvetoja maantieteen uusimmista akateemisista tutkimuksista ja löydöistä. Se raportoi myös seuran uusimmista töistä ja toiminnasta.

Lehti ilmestyy kuukausittain eli 12 kertaa vuodessa. Merkittävimpiin viimeaikaisiin kirjoittajiin lukeutuvat Nicholas Crane, Sir Christopher Ondaatje, Nick Danziger, Nick Middleton ja Vitali Vitaliev. Se on myös haastatellut lukuisia merkittäviä henkilöitä maantieteen ja matkailun maailmasta, mukaan lukien David Attenborough, Jane Goodall, Edmund Hillary, Paul Theroux ja Michael Palin.

Lehden julkaisija Syon Publishing maksaa lisenssimaksua maantieteelliselle seuralle, joka käyttää sen tutkimuksen ja maantiedon tuntemuksen edistämiseen. Lehti sisältää artikkeleja maantieteellisistä aiheista, kulttuurista, matkailusta, tieteestä, tutkimusmatkailusta, luonnosta, luonnonsuojelusta ja ympäristöstä.

Arvostettu maantieteen erikoislehti

Geographicalin ainutlaatuinen yhdistelmä asiantuntevia, uskottavia ja monipuolisia artikkeleja on houkutellut sen lukijoiksi ison joukon intohimoisia maantieteen harrastajia ja seikkailunhaluisia ihmisiä, joita yhdistää uteliaisuus ympäröivää maailmaamme kohtaan.

Se on lehti, joka tuo maailman lukijoiden olohuoneisiin korostaen maailman kulttuurien, luonnon ja kiehtovien paikkojen rikasta monimuotoisuutta. Se tarjoaa myös arvovaltaisen äänen tärkeisiin ihmiskunnan kohtaamiin sosiaalisiin ongelmiin ja ympäristökysymyksiin pyrkien samalla valistamaan ja tiedottamaan lukijoitaan. Innostavien valokuvien ja syvällisten artikkelien avulla se tarjoaa yhdistelmän, johon muut maantieteen julkaisut eivät kykene.

Sir Ranulph Fiennes on sanonut: "Tämä lehti on arvokas resurssi sekä miellyttävä lukea. Minä todella nautin sen intressitasapainosta, vakavista artikkeleista ja loistavista valokuvista."

Katso myös

Kenelle?

Maantieteestä ja ympäröivästä maailmasta kiinnostuneille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Syon Publishing

Päätoimittaja

Paul Presley

Ensimmäinen numero

1935

Lukijaprofiili

51 % mieslukijoita, 49 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram