BBC Gardeners' World

Viherpeukaloiden kannattaa investoida BBC Gardeners' World -lehteen, joka täydellinen opas ulkotilojen hyödyntämiseen.

Britannian myydyimpänä puutarhalehtenä, BBC Gardeners' World tarjoaa alan parhaiden asiantuntijoiden vinkit, inspiroivia puutarhoja ja tee itse -oppaita, joiden avulla luot oman ulkotilojen keitaasi. Lehti on BBC:n samannimisen TV-ohjelman tiivis kumppani ja sen välttämättömät kysymys & vastaus -palstat auttavat lukijoita kaikissa puutarhaongelmissa tunkeilevista hyönteisistä parhaisiin kompostoreihin.

BBC Gardeners' World ilmestyy kerran kuukaudessa eli 12 kertaa vuodessa.

Tilaa BBC Gardeners' World lehti tarjoushintaan

BBC Gardeners' World on Britannian suurin puutarhanhoitobrändi, jota johtaa BBC2-kanavalla vuodesta 1968 lähtien pyörinyt Gardeners' World -tv-ohjelma. Lehti on Iso-Britannian myydyin puutarhalehti ja sen verkkosivusto gardenersworld.com maan johtava puutarha-aiheinen sivusto. Lehden palkittuun toimitukseen kuuluu useita BBC gardeningin huippunimiä, jotka tarjoavat käytännön ohjeita ja inspiraatiota lehden lukijoille niin painetussa lehdessä kuin tableteille ja älypuhelimillekin.

BBC Gardeners’ World -lehteä julkaisee BBC:n ohjelmia rahoittavan BBC Worldwiden lisenssin alla Immediate Media Company.

BBC Gardeners’ World on kasvavan yhteisön sydän, joka on jakanut ja vaihtanut neuvoja jo yli 24 vuoden ajan. Lehti sisältää askel askeleelta eteneviä projektiohjeita aloittelijoille sekä puutarha-alan johtavien nimien inspiroivia valokuvia ja informaatiorikkaita artikkeleja, joiden kautta kokeneemmat harrastajat voivat varmistaa olevansa oikeilla raiteilla. Lehden avustajiin ovat kuuluneet muun muassa Alan Titchmarch, Monty Don ja Carol Klein.

Lehti tarjoaa myös tuoreita ideoita ja inspiraatiota. Sen jokaisessa numerossa on käytännöllisiä ohjeita ja vinkkejä, mitä puutarhassa kannattaa tehdä joka kuukausi, ratkaisuja puutarhanhoidon ongelmiin sekä TV:stä tuttujen puutarha-asiantuntijoiden luovia istutusideoita. Kasvisten kasvatuksesta luonnonvaraisiin kasveihin ja uusista kasveista parhaisiin puutarhavälineisiin, BBC Gardeners’ World tarjoaa jokaiselle jotakin.

Puutarhanhoito on monille rentoutumiskeino ja pakokeino kiireisestä maailmasta. BBC Gardeners’ World tarjoaa työkaluja siinä onnistumiseen. Lehden suhde lukijoihin on kuin puutarhanhoito: syvälle juurtunut, pitkäikäinen ja joka vuosi vahvemmin kasvava.

BBC Gardeners’ World -lehden joka numerossa:

  • Montyn, Carolin, Joen ja lehden tiimin muistilista, joka kertoo mitä tehtäviä kannattaa tehdä ja miten ne tehdään
  • Asiantuntijatiimin ratkaisuja puutarhapulmiin
  • Inspiroivia tapoja kasvattaa uusia ja tuttuja kasveja helposti seurattavien ohjeiden avulla
  • Uusin tieto kukista, patioista, suunnittelusta ja istutuksista
  • Käytännön ohjeita ja monenlaisia oppaita kasvisten, salaattien, hedelmien ja yrttien kasvatukseen
  • Yksinkertaisia projekteja, joilla tuot puutarhaasi palan luonnonvaraista luontoa luonnon omien pikku apulaisten avulla

BBC Gardeners’ Worldin verkkosivuilta saat vinkkejä mitä tehdä seuraavaksi puutarhassa ja kasvihuoneella, ohjeita miten pääset eroon kasvitaudeista ja -tuholaisista, tietoa eilaisisista kasveista ja kasvihaku, kilpailuja ja tarjouksia, keskustelufoorumi sekä maistiaisia uusimman lehden artikkeleista. Lehti löytyy myös Facebookista.

Kenelle?

Puutarhanhoitajille aloittelijasta konkariin

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Immediate Media Company Ltd

Päätoimittaja

Lucy Hall

Ensimmäinen numero

1991

Levikki

183 192

Lukijamäärä

1 200 000

Lukijaprofiili

59 % naislukijoita, 41 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 58 vuotta

Irtonumero

8,60 € (Lehtipiste)

ISSN

09617477

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram