Allers Trädgård

Allers Trädgård on Ruotsin johtava puutarhalehti, joka vain kasvaa. Käytännönläheinen lehti tarjoaa kauneutta, iloa ja inspiraatioita koko puutarhakaudeksi. Se sisältää puutarha-asiantuntijoiden vinkkejä, puutarhauutisia sekä tavallisia puutarhaihmisiä.

Allers Trädgård tarjoaa kaiken mitä tarvitsen onnistumiseen riippumatta missä kasvatat kasvejasi – puutarhassa, parvekkeella tai ikkunalaudalla. Se sisältää hyödyllistä tietoa niin aloittelijoille kuin kokeneemmille puutarhaihmisillekin. Lehdestä ilmestyy 10 numeroa vuodessa.

Katso Allers Trädgård-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:
Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Allers Trädgård logo

Allers Trädgård on ruotsalainen puutarhalehti, joka vain kasvaa ja kasvaa. Se on kaunis ja käytännönläheinen puutarhalehti täynnä inspiraatiota, asiantuntijavinkkejä ja uutisia.

Allers Trädgård tarjoaa iloa ja kauneutta koko puutarhakaudeksi. Se on henkilökohtainen lehti, jossa tapaat tunnettuja ja tuntemattomia puutarhaihmisiä. Lehdessä puutarha-asiantuntijat jakavat parhaat vinkkinsä ja neuvonsa, ja tavalliset ihmiset kertovat intohimostaan ja sitoutumisestaan puutarhaan. Se tarjoaa Sinulle kaiken, mitä tarvitset onnistumiseen: vinkkejä ja inspiraatiota kasvatatpa kasvejasi ikkunalaudalla, parvekkeella tai puutarhassa.

Lehden jokainen numero on täynnä nautintoja! Idearikkaissa artikkelit sisältävät käytännön neuvoja, inspiroivia kuvia ja parhaat vinkit asiantuntijoilta. Siinä on kaikille jotain – aloittelijoista heihin, jotka tietävät jo vähän enemmän.

Lehden älypuhelimilla ja tableteilla toimivat digitaaliset näköisversiot sisältyvät nyt tilaukseen.

Allers Trädgård ilmestyy 11 kertaa vuodessa, joista yksi kesänumero on kaksoisnumero.

Muualla netissä

Lehden nettisivuilta osoitteessa Allas.se/tradgard löydät muun muassa kasvikaupan, tarjouksia sekä ajankohtaista tietoa kasvitaudeista ja tuholaisista.

Allers Trädgårdin löydät myös sosiaalisesta mediasta:

Kenelle?

Kaikille puutarhan ystäville

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media AB

Päätoimittaja

Lotta Hylander

Ensimmäinen numero

1998

Levikki

38 200, joista 25 100 tilaajia (TS 2014)

Lukijamäärä

176 000 (TS 2014)

Lukijaprofiili

72 % naislukijoita, 28 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 56 vuotta

Irtonumero

8,50 € (Lehtipiste)

ISSN

1403-252X

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram