Svensk Damtidning

Svensk Damtidning on kuninkaallinen viikkolehti, joka seuraa Ruotsin kuninkaallisia ja julkkiksia sekä vierailee juhlissa ja ensi-illoissa.

Mitä kuuluu Victorialle ja Danielille, Madeleinelle, Carl Philipille ja kuningasparille tällä viikolla? Mitkä ovat viikon parhaat julkkisjuorut Ruotsissa? Tilaa Svensk Damtidning ja tiedät!

Naistenlehden tyyliin lehdessä on sopivassa suhteessa myös muotia, ruokaa ja kauneutta. Lehti on ruotsinkielinen.

 

Svensk Damtidning logo

Svensk Damtidning on ruotsalainen viikkolehti, joka kirjoittaa ensisijaisesti kuninkaallisista, mutta myös julkkiksista ja juhlista.

Nauti jokaviikkoinen ihana paketti tuoreimpia uutisia kuninkaallisista, julkkiksista ja juhlista! Perinteisen naistenlehden tyyliin lehti sisältää myös muotia, kauneutta, ruokareseptejä ja kodin sisustusta.

Svensk Damtidning -lehden sydän on kuninkaalliset reportaasit. Se on kuninkaallisten asiantuntija ja haluaa lukijoidensa näkevän lehden hovin ystävänä. Svensk Damtidning uskoo luksukseen ja glamouriin – se antaa elämälle hopeareunuksen!

Seuraa Victoriaa ja Danielia, Madeleinea, Carl Philipiä ja kuningasparia Ruotsissa ja ulkomailla. Saa Ruotsin kuuluisuuksien kuumimmat juorut ja lue heidän persoonallisuudestaan. Lähde mukaan tämän viikon juhliin ja saa samalla parhaat muoti-, kauneus- ja matkavinkit.

Lehti lyhyesti:

  • Ruotsin johtava kuninkaallisten uutisten lehti.
  • Viihdytä itseäsi kuninkaallisesti joka viikko.
  • Lue juhlista, ensi-illoista sekä tunnettujen ihmisten juoruista, häistä ja kuulumisista.
  • Nauti kauniista muodista, elegantista ruoasta, uudesta kauneudesta ja paljon muusta.
  • Saatavilla irtonumeromyynnissä ja tilausmyynnissä.

Lehden verkkosivuilta voit lukea Ruotsin kuninkaallisista, julkkiksista, juhlista ja ensi-illoista, lukea blogeja, katsoa netti-TV:tä sekä osallistua kilpailuihin. Lehden löydät myös Facebookista ja Instagramista.

Historiaa

Svensk Damtidning -lehden perustivat Hans Petersen ja Nanna Wallsten joulukuussa 1889. Kohderyhmänä oli tuollon nuoret, vasta naimisiin menneet naiset. 1900-luvun alussa lehti oli vahva naisten äänioikeuden puolestapuhuja.

Teknisen kehityksen myötä lehden ulkonäkö muuttui 1930- ja 1940-luvulla nykyaikaisemmaksi ja aiemmin pelkän tekstin lisäksi lehdessä alettiin julkaisemaan paljon kuvia. Aller Media (tuolloin Allers Förlag) osti lehden vuonna 1992.

Kenelle?

Ruotsin kuninkaallisista kiinnostuneille

Ilmestyy

Kerran viikossa, 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Aller Media

Päätoimittaja

Karin Lennmor

Ensimmäinen numero

1890

Levikki

72 300 (painos)

Lukijamäärä

335 000

Lukijaprofiili

86 % naisia, 14 % miehiä

Irtonumero

4,70 €

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram