Illustrerad Vetenskap

Ruotsin Tieteen Kuvalehti eli Illustrerad Vetenskap on kansainvälinen tiedelehti ja Pohjoismaiden suurin tiedettä, luontoa ja teknologiaa käsittelevä aikakauslehti. Lehti ilmestyy 18 kertaa vuodessa.

Lehden mielenkiintoiset artikkelit käsittelevät biologiaa, tekniikkaa, tähtitiedettä, arkeologiaa, lääketiedettä ja monia muita tieteenaloja. Artikkelit auttavat laajentamaan käsitystä maailmasta ja tempaavat sinut mukaansa uskomattomaan seikkailuun, joka jatkuu lehden jokaisessa numerossa.

Katso paras Illustrerad Vetenskap -tarjous alta ja tilaa avartava tiedelehti nyt kampanjahintaan!

Illustrerad Vetenskap on "Ruotsin Tieteen Kuvalehti" ja Pohjoismaiden suurin luontoa, tiedettä ja teknologiaa käsittelevä aikakauslehti. Lehti vie sinut tieteen kiehtovaan maailmaan tutkimaan uusimpia löytöjä ja päätelmiä.

Illustrerad Vetenskap on kansainvälinen tiedelehti, joka avartaa ja laajentaa lukijoiden käsitystä maailmasta kaikkien tieteenalojen johtavien tutkimusten kautta. Tiede avartaa ymmärrystämme maailmasta, mutta myös muuttaa sitä. Se hahmottaa ihmiskunnan tulevaisuuden.

Askarruttavatko sinuakin maata, ihmiskuntaa ja koko maailmankaikkeutta koskevat kysymykset? Illustrerad Vetenskap -lehden kaikki artikkelit on kirjoitettu elävällä kielellä ja ne sisältävät runsaasti näyttäviä kuvia. Artikkelit ovat yhtä aikaa kiehtovia ja viihdyttäviä.

Tämän monipuolisen tiedelehden avulla pysyt mukana tieteen kehityksessä. Lehden jokainen numero on tulvillaan kiinnostavia ja selkeästi kirjoitettuja artikkeleja tekniikan, biologia, tähtitieteen, arkeologian, lääketieteen, psykologian ja monien muiden tieteenalojen uusimmista saavutuksista.

Lehti on tähän mennessä muun muassa kiivennyt Mount Everestille, kertonut viimeiset tiedot ihmisen biologiasta, ratkaissut useita mysteerejä, tutkinut ilmastonmuutosta ja esitellyt uusimmat tekniset innovaatiota. Mielenkiintoisia kysymyksiä, kiehtovia vastauksia!

Hyppää mukaan Illustrerad Vetenskapin seikkailuun, joka vie sinut uskomattomiin maailmoihin, ja jatkuu joka numerossa.

Illustrerad Vetenskapia kustantaa Bonnier Publications International ja sitä on julkaistu vuodesta 1984 lähtien. Lehden päätoimipaikka on Kööpenhamina ja sitä julkaistaan 15 maassa.

Lehti on irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan (8,95 €/numero) sekä tilattavissa Suomeen määräaikais- tai kestotilauksena.

Lehden kokonaislevikki on noin 370 000, josta noin 116 000 Ruotsissa. Sen nettisivuihin voi tutustua osoitteessa illvet.se.

Kenelle?

Tieteestä, luonnosta ja teknologiasta kiinnostuneille

Ilmestyy

18 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Publications International

Päätoimittaja

Sebastian Relster

Ensimmäinen numero

1984

Levikki

370 000, josta Ruotsissa 89 400 (Sveriges Tidskrifter 2014)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

82 % miehiä, 18 % naisia

Irtonumero

8,95 € (Lehtipiste)

ISSN

0281-9341

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram