Hemmets Journal

Hemmets Journal on Ruotsin johtava viikkolehti ja toiseksi luetuin perhelehti.

Lehti tarjoaa uutta luettavaa joka viikko. Se tutustuttaa sinut mielenkiintoisiin ihmisiin ja kertoo uusimman tiedon terveydestä ja lääketieteestä.

Matbilaga-sivuilla käsitellään ruokaa ja ruoanlaittoa sekä jaetaan parhaat reseptit herkulliseen kotiruokaan. Lehdessä käsitellään myös muotia, kauneutta, sisustusta ja puutarhaa.

Katso paras Hemmets Journal -lehden tarjous alta ja tilaa Ruotsin johtava viikkolehti nyt kampanjahintaan kotiinkannettuna!

Hemmets Journal (vapaasti suomennettuna Kodin Lehti) on Egmontin julkaisema Ruotsin johtava viikkolehti, joka tarjoaa uutta luettavaa joka viikko. Lehden raportaaseissa tapaat mielenkiintoisia ihmisiä - sekä tunnettuja että tuntemattomia. Saat hauskaa, liikuttavaa ja mukaansa tempaavaa luettavaa.

Hemmets Journalin artikkeleissa käsitellään myös terveyttä ja lääketieteen uutisia. Se oli Ruotsin toiseksi suurin viikkolehti vuonna 2009. Saat joka viikko vähintään 16 sivua, joilla taitavimmat suunnittelijat tarjoavat ihanan yhdistelmän luettavaa helpoista aiheista vaikeisiinkin.

Lehden Matbilaga-sivut ovat kultakaivos heille, jotka rakastavat ruokaa ja ruoanlaittoa. Saat myös paljon vinkkejä itsellesi ja kotiisi. Lehdessä käsitellään myös muotia, kauneutta, sisustusta ja puutarhanhoitoa.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä kautta maan (4,50 €/numero) sekä tilattavissa määräaikaisena tai kestotilauksena kotiin tai työpaikalle.

Tutustu myös lehden verkkosivuihin.

Hemmets Journalin historiaa

Hemmets Journalin ensimmäinen numero julkaistiin vuonna 1921. Se oli ruotsalainen versio suositusta tanskalaisesta lehdestä Hjemmet (suom. koti), jota on julkaistu jo vuodesta 1904 lähtien. Hjemmet-lehteä painoi tanskalainen kustannusyhtiö Gutenberghus, josta tuli myöhemmin Egmont. Ruotsinkielistä versiota julkaistiin oman Hemmets Journal Förlag -tytäryhtiön alla.

Lehden päätoimittaja on Janne Walles, joka on toiminut tehtävässä vuodesta 1990 lähtien. Lehdessä työskentelee noin 40 työntekijää (2008) ja sen päätoimitus sijaitsee Västra hamnenissa Malmössä.

Tilastojen mukaan Hemmets Journalin keskivertolukija on ruotsalaisessa pikkukaupungissa asuva 56-vuotias nainen. Lehden pääsisältöä ovat pääkirjoitukset, haastattelut, muotireportaasit, ristikot, runot, horoskoopit ja reseptit.

Lehden levikki on 230 000 ja sillä on 507 000 lukijaa. Lisäksi Hemmets Journal -lehdellä on 150 000 online-lukijaa. Sen lukijamäärät ovat viime vuosina olleet lievässä laskussa, mutta se on silti Ruotsin toiseksi luetuin viikkolehti Allersin jälkeen. Hemmets Journal on myös Ruotsin toiseksi suurin perhelehti.

Kenelle?

50+, erityisesti naiset

Ilmestyy

Joka viikko, 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing

Päätoimittaja

Janne Walles

Ensimmäinen numero

1921

Levikki

230 000 (2009)

Lukijamäärä

507 000 (2009)

Lukijaprofiili

77 % naisia, 23 % miehiä

Irtonumero

4,50 € (Lehtipiste)

ISSN

0018-0327

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram