Damernas Värld

Damernas Värld on Ruotsin suurin muotilehti. Muodin lisäksi se sisältää syvällistä luettavaa ja iloista glamouria.

Mikäli haluat hyvän sekoituksen kohtuuhintaisia muotivinkkejä, tietää mitä tapahtuu catwalkeilla ympäri maailmaa sekä mielenkiintoisia lifestylereportaaseja, on Damernas Värld lehti juuri Sinulle! Tilaa nyt kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi.

 

Damernas Värld logo

Damernas Värld on ruotsalainen, kuukausittain ilmestyvä naistenlehti, joka on perustettu vuonna 1944. Sen pääkohderyhmä on 25-45 naiset. Lehti kirjoittaa enimmäkseen muodista, terveydestä ja kauneudesta. Lehteä julkaisee Bonnier Tidskrifter AB (aikaisemmin Åhlén & Åkerlunds förlag AB) ja sen päätoimittaja on Martina Bonnier.

Damernas Värld on Ruotsin johtava muoti- ja lifestylelehti. Sillä on 75 vuoden kokemus muodista ja kauneudesta sekä valtava määrä tietoa, jonka se haluaa jakaa lukijoidensa kanssa. Se haluaa tarjota jotain tavallisuudesta poikkeavaa ja siksi lehti luo myös omia muotireportaaseja. Damernas Värld edustaa laatua ja se tekee yhteistyötä parhaiden toimittajien, valokuvaajien ja stylistien kanssa.

Suunnannäyttäjä 1940-luvulta asti

Damernas Värld on toiminut muodinluojana ja kauneusalan suunnannäyttäjänä jo 1940-luvun puolivälistä saakka. Se aloitti toimintansa marraskuussa 1939 nimellä Flitiga Händer, mutta vuonna 1940 lehden nimi muuttui nykyiseen muotoonsa.

Lehden kohderyhmää ovat naiset 25-ikävuodesta ylöspäin. Lehti on täydellinen yhdistelmä kauneus- ja meikkituotteiden testejä, mielenkiintoisia ihmisiä, shoppailuvinkkejä ja paljon muuta.

Vain harvoilla muotilehdillä on ollut yhtä paljon vaikutusta naisten maailmaan, kuin Damernas Världillä. Se on muodin instituutio. Lehti on jakanut arvostetut Guldknappen-palkinnot vuosittain Ruotsin vaatesuunnittelualaa edistäville muotisuunnittelijoille vuodesta 1982 lähtien. Huhtikuussa 2015 lehti juhlisti 75-vuotispäiväänsä kansikuvalla, jossa esiintyi päätoimittaja Martina Bonnier.

Haluatko erinomaisen yhdistelmän tyylikästä ja edullista muotia? Tietää mitä tapahtuu catwalkeilla? Saada jännittäviä lifestylereportaaseja? Siinä tapauksessa Damernas Värld on itsestään selvä lehtivalinta.

Lehti on tilattavissa Suomeen puolen vuoden (7 numeroa) tai vuoden (14 numeroa) automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena. Tilaa nyt joko itselle tai anna lehtitilaus lahjaksi!

Tutustu lehteen myös muualla netissä:

Kenelle?

25-45 -vuotiaat naiset

Ilmestyy

14 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Tidskrifter AB

Päätoimittaja

Martina Bonnier

Ensimmäinen numero

1944

Levikki

70 800 (TS 2015)

Lukijamäärä

261 000 (Orvesto 2010)

Lukijaprofiili

91 % naislukijoita, 9 % mieslukijoita

Irtonumero

8,00 € (Lehtipiste)

ISSN

0011-5916

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram