Kotivinkki

Kotivinkki on perhekeskeinen naisten lifestyle-lehti, joka tarjoaa eväitä arjesta nauttimiseen – ajankohtaista ja hyödyllistä luettavaa ruoasta, sisustamisesta, kodinhoidosta, hyvinvoinnista, terveydestä, käyttömuodista ja kauneudesta.

Se on naistenlehti, joka vauhdittaa arjen sujumista tuoden elämään iloa. Lehden suosituinta sisältöä ovat ruoka- ja leivontaohjeet sekä inspiraatiota kotiin ja puutarhaan tuovat sisustusjutut.

Katso Kotivinkki-tarjous ja tilaa lehti kotiin kannettuna.

Kotivinkki on noin joka toinen viikko (24 kertaa vuodessa) ilmestyvä perhekeskeinen naistenlehti. Arjen lifestyle-lehden aihepiirejä ovat: perhe-elämä, sisustus, puutarha, ruoka, kodinhoito, käsityöt, askartelu, naisen hyvinvointi, käyttömuoti, kauneus, terveys, lemmikit ja yhteiskunnalliset puheenaiheet.

Kotivinkki on lehti, joka antaa vauhtia arjen sujumiseen sekä tuo elämään iloa ja inspiraatiota. Nyt joka toinen lehti on teemanumero, joka sisältää kokonaisen lehden verran luettavaa lukijoiden lempiaiheista.

Lehden ruokajutuista saat herkulliset ja helposti valmistuvat reseptit hyvään arkiruokaan ja juhlakausien herkkuihin. Lukijoiden pyynnöstä siinä on nyt entistä enemmän myös leivontaohjeita.

Sisustusjutuista saat ideoita ja inspiraatiota oman kodin ja puutarhan laittamiseen. Helpot käsityöohjeet innostavat tekemään ja kauneus- ja terveysjutut mahdollistavat itsesi hemmottelun.

Lehti haluaa helpottaa lukijoidensa arkea ja tukea perhettä eri tilanteissa. Se haluaa tarjota inspiraatioita, viihdyttää ja antaa uutta ajateltavaa.

Kotivinkki kattaa koko kiireisen naisen naisen elämän, ja kulkee kanssasi arjen iloissa ja suruissa. Rentoudu inspiroivan ja viihdyttävän Kotivinkin parissa!

Lehden joka numerossa:

  • Kauniita koteja ja sisustusvinkkejä
  • Helppoja käsityö- ja askarteluohjeita
  • Innostavia tee se itse -ideoita
  • Maukkaita ruokaohjeita
  • Terveys- ja hyvinvointiuutisia sekä vinkkejä
  • Sivukaupalla viihdyttävää luettavaa!

Katso myös

Kenelle?

Perheelliset naiset, jotka nauttivat kotoilusta

Ilmestyy

Joka toinen viikko, 24 kertaa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Johanna Falck

Ensimmäinen numero

1983

Levikki

78 489 (LT 2014)

Lukijamäärä

208 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

84 % naisia, 16 % miehiä, suurin lukijaryhmä 45-64 -vuotiaat (KMT K15)

Irtonumero

6,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0359-8713

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram