Maalla

Unelmoitko kakkoskodista maaseudulla tai suunnitteletko vanhan talon hankkimista? Maalla on suuren suosion saavuttanut suomalainen country living -lehti. Se on lehti sinulle, joka haaveilet leppoisemmasta ja kiireettömästä asumisesta maaseudulla.

Maalla-lehti välittää mielenrauhaa hektisen arjen kiireiden keskellä. Se kertoo tavallisten ihmisten valinnoista ja rohkaisee luontoa kunnioittavaan elämäntapaan. Maalaisromanttisesti sisustetut kauniit kodit ja kesäasunnot, vanhojen talojen kunnostus ja koskettavat tarinat ovat lehden sisällön ydintä. Lisäksi siinä on hyödyllisiä palstoja, joista voit poimia ideoita omaan sisustukseen, keittiöön ja puutarhaan.

Jokaisessa numerossa myös tee itse -osio, jossa ohjeita muun muassa nikkarointiin, käsitöihin, lähiruokaan ja vanhan kunnostamiseen. Nostalgian ystäville lehti tarjoaa antiikkia, keräilykohteita ja perinnetietoa.

 

Tilaa Maalla-lehti tarjoushintaan.

Maalla on Suomen ensimmäinen, suurin ja suosituin country living -lehti. Suursuosion saavuttanut maalaisromanttinen sisustuslehti on Sinulle, joka haaveilet leppoisasta elämänrytmistä ja kiireettömästä asumisesta maaseudulla. Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa ja sitä julkaisee Otavamedia Oy. Lehden vastaava päätoimittaja on Saija Hakoniemi. Lehden levikki on 25 722 (LT 2014) ja sillä on 125 000 lukijaa. Suurin osa lukijoista on yli 45-vuotiaita naisia (KMT 2016).

Maalla välittää mielenrauhaa arjen kiireiden keskellä, kaukana kaupunkien vilinästä. Se kertoo tavallisista ihmisistä sekä heidän tekemistään valinnoista. Lehti arvostaa aitoa elämäntapaa ja rohkaisee luontoa kunnioittavaan, juurevaan vapaa-ajan viettoon.

Kauniit kodit ja tarinat niiden takana, vanhojen talojen kunnostus, koskettavat elämäntarinat ovat lehden pääsisältöä. Lisäksi siinä on runsaasti hyödyllisiä palstoja, joista voit on helppo poimia parhaat ideat oman kodin sisustukseen, keittiöön ja puutarhaan.

Sisustus-, koti- ja puutarhajuttujen lisäksi lehden aihealueita ovat ruoka, kädentaidot, vanhat tavarat ja tavallisten ihmisten elämäntarinat.

Jokaisessa Maalla-lehden numerossa myös tee itse -osio, jossa annetaan ohjeita kodin nikkarointiin, vanhan kunnostukseen, käsitöihin ja lähiruokaan. Nostalgian nälkäisille tarjolla on talonpoikaisantiikkia, keräilykohteita ja mielenkiintoista perinnetietoa.

Unelmoitko kakkoskodista maaseudulla tai suunnitteletko vanhan talon hankkimista ja kunnostamista? Asutpa maalla ympäri vuoden, osan vuodesta tai vasta haaveilet oman kakkoskodin hankkimisesta ulkona kaupungista, saat tästä lehdestä aineksia unelmiin ja niiden toteuttamiseen.

Maalla-lehti on aitoa elämää ja luonnonläheistä vapaa-ajan viettoa parhaimmillaan!

Kenelle?

Maalaisromantikoille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Saija Hakoniemi

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

25 722 (LT 2014)

Lukijamäärä

125 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

87 % naisia, 13 % miehiä (KMT 2015)

Irtonumero

6,95 € (Lehtipiste)

ISSN

1795-6137

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram