Talouselämä

Talouselämä on Pohjoismaiden suurin kerran viikossa ilmestyvä talouslehti. Se seuraa, ennakoi ja arvioi talouselämän tapahtumat asiantuntevasti ja ajankohtaisesti.

Talouselämä uutisoi ja analysoi talouselämän tapahtumat. Se tarkastelee maailmaa yritysten silmien ja kertoo mitä on tapahtunut, miksi niin tapahtui ja mitä seuraavaksi tapahtuu.

Lisäksi lehti sisältää elinkeinoelämään liittyviä henkilöjuttuja, sijoitustietoa, tutkimuksia, selvityksiä ja listauksia. Se tarjoaa myös näkökulmaa politiikan, kulttuurin ja vapaa-ajan saralla. Talouselämä ilmestyy perjantaisin, yhteensä 46 kertaa vuodessa.

 

Talouselämä logo

Talouselämä on Pohjoismaiden suurin ja Suomen ainoa talousviikkolehti, joka seuraa, ennakoi ja arvioi talouselämän tapahtumia ajankohtaisesti ja asiantuntevasti. Lehti ilmestyy joka perjantai, 46 kertaa vuodessa, ja sitä julkaisee Alma Talent. Lehden päätoimittaja on Reijo Ruokanen. Sen levikki on 75 141 kappaletta (LT 2015) ja lukijamäärä 165 000 (KMT 2016).

Talouselämä uutisoi ja analysoi viikoittain talouselämän tapahtumat. Lehti kertoo mitä on tapahtunut, miksi tapahtui ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Se tarkastelee maailmaa yritysten ja niissä työskentelevien ammattilaisten näkökulmasta. Lehti porautuu niin arkeen työelämässä kuin työpaikkojen todellisuuteenkin. Talousasioiden lisäksi lehti kertoo lukijoilleen näkökulmansa politiikkaan, kulttuuriin, urheiluun ja vapaa-aikaan.

Lehden Uratie-osiossa keskitytään mielenkiintoisiin henkilöjuttuihin, joissa keskiössä on ihmisen lisäksi hänen luomansa ura. Sijoituselämä-osasto tarjoaa riippumatonta ja kriittistä tietoa sijoittavalle kuluttajille. Lehden kivijalka on perinpohjaiset tutkimukset ja selvitykset yrityksistä ja yhteiskunnasta. Talouselämä 500 on lehden vuosittain kokoama listaus Suomen 500 suurimmasta yrityksestä. Lehti jakaa vuosittain myös Vuoden Talousjohtaja -palkinnon ja listaa vuosittain Suomen 20 lupaavinta startup-yritystä.

Talouselämän mukana julkaistaan sisarlehti Talouselämä Platinumia neljä kertaa vuodessa. Talouselämä Platinum keskittyy omaan aikaan ja elämään, ja se on vahvasti vastuullisen kuluttamisen asialla. Se kertoo uusista tuotteista ja palveluista, analysoi kuluttamista sekä pureutuu tyyliin, kulttuuriin ja luksukseen.

Talouselämä kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää taloudesta, jotta voit pitää tärkeimmän työkalusi terävänä ja iskussa. Lehden avulla olet perillä tämän hetken tilanteesta ja saat Suomen johtavien asiantuntijoiden ennusteet tulevasta ensimmäisenä.

Lehden ilmestymispäivät 2024 löydät Alman Median verkkosivuilta (ks. julkaisuaikataulu).

Talouselama.fi

Talouselama.fi on arvostettu talous- ja yhteiskunta-asioiden verkkosivusto, joka tarjoaa talousuutisia ja -trendejä sekä sijoitus- ja yritysinformaatiota analyysien ja taustoittavien kommenttien kera. Lehteä voi seurata myös Twitterissä ja Facebookissa.

Kenelle?

Elinkeinoelämän ja hallinnon päättäjille

Ilmestyy

Kerran viikossa, 45 numeroa vuodessa

Julkaisija

Alma Talent Oy

Päätoimittaja

Reijo Ruokanen

Ensimmäinen numero

1938

Levikki

75 141 (LT 2015)

Lukijamäärä

165 000 (KMT 2016)

Lukijaprofiili

68 % mieslukijoita, 32 % naislukijoita

Irtonumero

7,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0356-5106

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram