Icakuriren

Icakuriren on Ruotsin luetuin viikkolehti. Rakastettu lehti tarjoaa kultahippuja koko perheelle: reseptejä ja vinkkejä koko viikon ruokiin, käsitöitä ja askartelua, sisustusreportaaseja, muotia ja suhteita.

Sen mukana pääset tapaamaan mielenkiitoisia ihmisiä ja lukemaan heidän elämästään. Mukana on tietysti myös hyviä viikonloppuruokia, matkaoppaita, testejä ja shoppailuvinkkejä. Osallistu kilpailuihin ja rentoudu hyvän lukemisen ja ristikoiden äärellä.

Tilaa Icakuriren nyt postilaatikkoosi kannettuna puolen vuoden (25 numeroa) tai koko vuoden (52 numeroa) määräaikaistilauksena huikeaan tarjoushintaan!

Icakuriren-lehden logo

Icakuriren (aik. Ica-tidningen) on ruotsalainen viikkolehti, joka julkaisee Egmont Group. Lehden toimitus sijaitsee Vasastanissa, Tukholmassa.

Ystäväsi arjessa

Icakuriren tavoittaa painetun lehden ja verkkosivuston kautta yli 600 000 henkilöä viikoittain.

Lehdestä luet ajankohtaisista asioista ja tapaat mielenkiintoisia henkilöitä, saat runsaasti inspiraatiota ja vinkkejä, joiden avulla teet arjesta kauniimpaa ja helpompaa. Lehden ruokatoimitus valmistaa helppoja ruokia arkeen ja juhlaan. Se on ystävä arjessa, joka tekee elämisestä helpompaa.

Lehden joka numero on täynnä reseptejä, testejä, osto-oppaita ja puutarhatietoa. Lisäksi siinä on matkailua, ristikoita, kulttuurivinkkejä, terveysjuttuja, kuluttajatestejä, sisustusta ja reportaaseja.

"Icakuriren on kuin hyvä ystävä, joka tulee postissa. Se on meidän lyömätön yhdistelmä rentoutumista ja innostavaa luettavaa, jotka tekevät meistä Ruotsin luetuimman viikkolehden."

-Helena Rönnberg, päätoimittaja

Lehden historiaa

Icakurirenin perusti vaihtoehtoiseksi perhelehdeksi ICA-kauppaketju vuonna 1942. Alkuaikoina sitä jaettiin ilmaiseksi ICA-ketjun kaupoissa. Sen omisti ICA Gruppenin tytäryhtiö Forma Publishing Group, kunnes Egmont Group osti sen lokakuussa 2014.

Lehti ilmestyy viikoittain ja valtaosa sen lukijoista on naisia. Vielä 1950-luvulla sen levikki oli 700 000. Sittemmin sen levikki on muiden aikakauslehtien tapaan pienentynyt voimakkaasti. Lehdellä on kuitenkin edelleen lähes 100 000 tilaajaa.

Lehti lyhyesti

  • Ruotsin luetuin viikkolehti 512 000 lukijallaan (Orvesto 2012)
  • Icakuriren.se on yksi tunnetuimmista sivustoista ja siellä vierailee yli 100 000 kävijää viikoittain
  • Lehden uutiskirjeellä on 29 000 tilaajaa ja se käsittää ruoka- ja viinivinkkejä viikonloppuun
  • Lukijoita löytyy kaikkialta Ruotsista ja ulkomailta

Katso myös

Kenelle?

Perhekeskeisille naisille

Ilmestyy

50 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Group

Päätoimittaja

Helena Rönnberg

Ensimmäinen numero

1942

Levikki

98 000 (TS 2014)

Lukijamäärä

521 000 (Orvesto 2012)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0345-5068

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram