Suomen suurin ja suosituin ruoka- ja juomalehti, kaikkien kotikokkien ykkösvalinta Maku, on jo yli kymmenvuotias. Lehteä julkaisee A-lehdet ja sen päätoimittaja on Riikka Pekkala (2017).
Maku tarjoaa jokaisessa numerossaan vähintään 50 ruokatoimittajien ja muiden ammattilaisten suunnittelemaa ruokaohjetta niin arki- kuin juhlaruokiinkin. Ohjeilla valmistat mutkattomasti maukasta arkiruokaa sekä juhla- ja sesonkiherkkuja. Se on suurin ruokayhteisö, joka auttaa onnistumaan keittiössä ja innostaa syömään paremmin.
Kaikki lehden reseptit ovat varmasti testattuja ja myös kuvat kokkaustilanteessa otettuja. Lehden ruokatoimittajat panostavat kauden raaka-aineisiin ja esittelee kiinnostavimmat uutuudet. Maku tekee tavallisesta taivaallista.
Lehti antaa ammattilaisen keittiöniksejä ja vinkkejä juhliin ja kattaukseen. Se vertailee kodinkoneet ja uutuustuotteet, ja kertoo uusimman tiedon ravitsemuksesta. Maku vie sinut myös makumatkoille maailman keittiöihin ja kertoo ruokamaailman tapahtumista. Lehti haastattelee mielenkiintoisia suomalaisia ruokaihmisiä ja poimii innostavia ideoita maailmalta.
Lehden jokaisessa numerossa on selkeät teemat, jotka avaavat ovet erilaisiin makujen maailmoihin. Se kertoo mikä maistuu parhaalta juuri nyt.
Keväällä ja syksyllä lehdestä ilmestyy kaksi Maku Kaneli & Sokeri -erikoisnumeroa.
Maku on helppolukuinen, elämyksellinen ja nautinnollinen ruokalehti, joka ruokkii unelmia ja auttaa toteuttamaan ne. Se ei jätä ketään nälkäiseksi!
Lehden joka numerossa:
- Vähintään 50 ohjetta ruoanlaittoon ja leivontaan
- Ruokaharrastajien bravuurit
- Leivontareseptit arkeen ja juhlaan
- Vinkkejä hyvään oloon
- Maailman keittiöiden esittelyjä
- Kahden viikon ruokalistat ja isoäidin reseptit
- Ratkaisuja arjen ruokaongelmiin
- Ammattilaisten suunnittelemat ja testaamat reseptit
- Juoma- ja viinisuositukset
- Kattausideoita
- Erikoisruokavaliot
Katso myös: