Kunto Plus

Kunto Plus on aktiivisen naisen terveyttä, hyvinvointia ja kauneutta vaaliva hyvinvointilehti.

Lehti kertoo terveistä elämäntavoista, liikunnasta, henkisestä hyvinvoinnista, kauneudenhoidosta, ravitsemuksesta ja parisuhteista.

Kunto Plus antaa käytännöllisiä ohjeita liikuntaan ja valmiita treeniohjelmia, jotka motivoivat saavuttamaan asettamasi tavoitteet. Lehti tarjoaa myös herkullisia ja terveellisiä ruokaohjeita.

 

Tilaa Kunto Plus lehti tarjoushintaan

Kunto Plus on Bonnier Publicationsin julkaisema terveyden ja hyvinvoinnin erikoislehti, joka ilmestyy 18 kertaa vuodessa. Naisille suunnatun lehden aihepiirejä ovat terveet elämäntavat, liikunta, henkinen tasapaino, kauneus, ravinto ja ihmissuhteet. Sen levikki on 14 489 kappaletta (LT2016).

Kuntoa, kauneutta ja terveyttä aktiivisille naisille

Kunto Plus on kunnostaan, kauneudestaan ja terveydestään välittävien naisten oma lehti. Sen sisältö kertoo monipuolisesti terveistä elämäntavoista, liikunnasta, henkisestä tasapainosta, kauneudenhoidosta, ravinnosta, parisuhteesta ja perheestä.

Lehti tarjoaa puolueetonta ja tutkimukseen perustuvaa tietoa terveydestä ja hyvinvoinnista sekä käytännönläheisiä vinkkejä ja ideoita niiden ylläpitämiseen. Lehteen kuuluu olennaisena osana myös laajat reseptikokonaisuudet, jotka sisältävät herkullisia, mutta terveellisiä ruokaohjeita.

Lehden joka numerossa käsitellään liikuntaa ja esitellään erilaisille kuntoilijoille sopivia lajeja. Se jakaa täsmällisiä treeniohjelmia, jotka auttavat pysymään kunnossa ja saavuttamaan asetetut tavoitteet.

Kunto Plussassa käsitellään sopivassa suhteessa myös lääketiedettä, seksiä, psykologiaa, vapaa-aikaa ja vaihtoehtoisia hoitomuotoja.

Lehden toimitus kattaa kaikki Pohjoismaat ja sen asiantuntijat tarjoavat lukijoille parhaat vinkkinsä kunnossa pysymiseen sekä vastaavat lukijoiden kysymyksiin.

Kunto Plus on energinen, elämäniloinen, motivoiva ja upeasti taitettu lehti kaikille liikunnasta, terveellisestä ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille!

 

Muualla verkossa

Painetun lehden sisältöä täydentää verkkosivusto, joka tarjoaa liikuntavideoita, testejä, vinkkejä painonhallintaan ja stressinhallintaan sekä laajan reseptiarkiston. Sivuston aihealueita ovat: juoksu, laihdutus, treeni, reseptit, kauneus, terveys ja reittisuunnittelu.

Katso myös:

Tilausmuutoksissa, kuten osoitteenmuutos- ja peruustusasioissa tulee aina ottaa yhteyttä Bonnier Publicationsin asiakaspalveluun.

Kenelle?

Itsestään huolehtivat naiset, erityisesti 30+

Ilmestyy

18 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Publications Oy

Päätoimittaja

Karen Lyager Horve

Ensimmäinen Numero

1988

Levikki

14 489 (LT 2016)

Lukijamäärä

101 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

74 % naisia, 26 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

8,65 € (Lehtipiste)

ISSN

0788-348X

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram