Apu

Ajankohtainen, viihdyttävä, hyödyllinen ja kaikkien tuntema. Sitä kaikkea on suomalainen klassikko Apu, joka tarttuu puheenaiheisiin ja luo niitä itse.

Apu sisältää sopivassa suhteessa uutisia, terveyttä, ruokaa, matkailua, taloutta, ajanvietettä ja uusia näkökulmia. Uusia juttusarjoja ovat muun muassa Tolkkua ruokaväittämiin- sarja ja Hoida pala palalta -terveyssarja.

 

Apu-lehden logo

Apu on klassikkolehti täynnä asiaa, viihdettä ja hyötyä. Se on kaikille suomalaisille naisille ja miehille tehty monipuolinen viikkolehti, joka on ilmestynyt jo vuodesta 1933 lähtien. Avun perustivat Yrjö ja Anne Lyytikäinen alunperin työttömien avustamiseksi. Lehden irtonumero maksoi tuolloin kaksi markaa, josta 1,25 markkaa meni työttömälle myyjälle.

Avun sosiaalinen omatunto on voimakas vielä tänäkin päivänä, ja se toimii aktiivisesti mm. nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi. Lehden juhlavuoden teema on sama kuin 80 vuotta sitten: "Osta Apu, anna apu työttömälle".

Apu sisältää ajanvietettä, puheenaiheita, uutisia ja näkökulmia. Sen aiheet valikoidaan tarkasti ja ne ovat aina ajalle merkityksellisiä ja mielenkiintoisia. Lehti on kiinnostunut ihmisistä ja ilmiöistä, ja sen näkökulma on aina vahvasti suomalainen. Myös lukijoita kannustetaan osallistumaan lehden tekemiseen.

Ajankohtaisten asioiden lisäksi lehdessä toistuvat neljä teemaa: terveys, ruoka, matkailu ja raha. Jokaisessa numerossa on myös yksi kiinnostava juttu luonnosta.

Lehti tunnetaan sen kolumneistaan, Nitrodisko-kaskupalstasta, ristikoista ja Missä Jallu luuraa? -lukijakilpailusta. Se tarjoaa myös asiantuntevaa, luotettavaa ja ajankohtaista tietoa terveydestä sekä sairauksista ja niiden ennaltaehkäisystä ja hoidosta.

Luotettava, vastuullinen ja viihdyttävä keskustelukumppani, jonka parissa rentoutuvat niin naiset kuin miehetkin!

Avun joka numerossa

  • Kolumni, jonka kirjoittajana joku tunnettu suomalainen kolumnisti
  • Terveyspalsta
  • Tiedepalsta
  • Helppoja ruokareseptejä
  • Luontojuttu
  • Seurapiirien Tähtihetket
  • TV-viikko: suositukset, arviot ja ohjelmatiedot
  • Viihdettä: ristikot, sudoku, Apu-visa, horoskooppi, Missä Jallu luuraa?, lasten suusta ja Nitrodiskon vitsit

Katso myös:

Kenelle?

Suomalaiset miehet ja naiset, joille terveys ja ympäristö ovat tärkeitä

Ilmestyy

Joka torstai, 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

A-lehdet Oy

Päätoimittaja

Marja Aarnipuro

Ensimmäinen numero

1933

Levikki

136 467 (LT 2014)

Lukijamäärä

398 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

54 % naisia, 46 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

4,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0355-3051

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram