Koululainen

Koululainen on 7-13 -vuotiaille suunnattu lehti, joka tarjoaa virikettä ja hauskoja hetkiä. Se on koululaisten oma lehti, joka ahmitaan joka kuukausi kannesta kanteen.

Koululainen tietää, mistä välitunneilla kuhistaan: kavereista, harrastuksista, idoleista, leffoista, tv-sarjoista, urheilusta, musasta, lemmikeistä ja tubettajista. Lehti sisältää paljon mielenkiintoisia palstoja, sarjakuvia, puuhasteltavaa, kilpailuja, testejä, julisteita ja ruokaohjeita.

Tilaa vauhdikas ja hyväntuulinen kouluikäisten lukupaketti nyt!

Katso Koululainen-lehtitarjous tästä ja tilaa lehti kotiin kannettuna edulliseen hintaan:

 

Koululainen logo

Koululainen on suomalainen, kuukausittain ilmestyvä kouluikäsille suunnattu lehti, joka käsittelee muun muassa koulunkäyntiä, kirjoja, musiikkia, eläimiä ja urheilua. Lehteä julkaisee Otavamedia ja sen päätoimittaja on Emma Koivula. Lehden levikki on 26 394 (LT 2014). Koululainen on perustettu vuonna 1944.

Koululainen on touhua täynnä. Se tietää mitä koululaisten maailmassa tapahtuu ja mistä välitunneilla puhutaan. Lehti sisältää kiinnostavia juttuja kavereista, harrastuksista, eläimistä, idoleista, leffoista, tv-ohjelmista, kirjoista, urheilusta – sekä tietysti koulusta.

Lehti yhdistää luokat, harrastajat, kirjekaverit ja kerhot sekä Suomessa että ulkomailla. Kannesta kanteen tarkoin luettava lehti tarjoaa lapsille ja nuorille virikettä ja hauskoja hetkiä koko vuodeksi.

Koululaisessa on erilaisia palstoja, kuten Helppis, Koneen henki ja Asiaa sekä sarjakuvia, kuten Peräsmiehen poika, Elli ja Emma sekä lukijoiden itse tekemät sarjakuvat.

Touhukas lehti tarjoaa paljon kivaa tekemistä pitkiin iltapäiviin. Sen joka numerossa on paljon puuhasteltavaa, hauskoja kilpailuja ja julisteita, joilla on mukava koristella omaa huonetta.

Koululainen hauskuuttaa, herättää tunteita ja ajatuksia sekä tarjoaa tukea kouluelämään ja kaverikuvioihin. Se on värikäs ja iloinen paketti, joka ilahduttaa joka kuukausi!

Lehti on saatavilla irtonumerona Lehtipisteissä ja tilausmyynnissä eri pituisilla tilausjaksoilla niin määräaikais- kuin kestotilauksenakin. Tilaukseen sisältyy yleensä kouluikäistä kiinnostava tilaajalahja. Vuoden 2024 ilmestymispäivät löydät täältä.

Koululainen lehtitarjous

Lemmikki-lehden sulautuminen Koululaiseen

Lemmikki oli lapsille ja nuorille suunnattu eläinlehti, joka ilmestyi vuodesta 1990 aina vuoteen 2014 saakka.

Lemmikki-lehden julkaiseminen omana lehtenään lopetettiin joulukuussa 2014.

Samalla Koululaisen ilmestymiskertoja lisättiin neljällä, kun alettiin julkaista Lemmikki-Koululainen -nimisiä erikoisnumeroita.

Reilu luokka -kisa

Lehti järjestää joka vuosi Reilu luokka -kisan, jonka tarkoituksena on parantaa alakoululuokkien ryhmähenkeä ja vähentää koulukiusaamista. Kisaan osallistuu vuosittain yli sata koululuokkaa ympäri Suomea.

Koululainen netissä

Lehden verkkosivuilla Koululainen.fi lukijat voivat perustaa omia kerhoja ja keskustella muiden käyttäjien kanssa. Lisäksi sieltä löytyy pelejä, testejä, kilpailuja ja muuta mukavaa puuhasteltavaa. Lisätietoa lehdestä löytyy Wikipediasta.

Kenelle?

7-13 -vuotiaille koululaisille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Emma Koivula

Ensimmäinen numero

1944

Levikki

22 405 (Otavamedia 2017)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

7,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0357-2714

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram