Spider-Man

Etsitkö supersankarisarjakuvaa, joka on pakko lukea? Nyt löysit sen!

Hämähäkkimies Spider-Man on Marvel-universumin kulmakivi täynnä suuren luokan toimintaa, merkittäviä tarinoita ja ikonisen Spider-Manin magiikkaa.

Spider-Man -lehti on täynnä Hämähäkkimiehen ja hänen liittolaisten jännittäviä seikkailuja paremman maailman puolesta.

Tilaa Spiderman-lehti tarjoushintaan

Spider-Man eli Hämähäkkimies on maailman suosituin supersankari, joka tunnetaan elokuvista, leluista ja animaatioista. Nyt se on saanut myös oman nimikkolehtensä!

Tietoa Spider-Man -lehdestä

Hämähäkkimies Spider-Man on sarjakuvalehti, joka tuo yhden Marvelin tunnetuimmista sankareista sarjakuvatarinoihin. Egmont Kustannuksen julkaisemassa lehdessä Spiderman kamppailee hyvän puolesta katalia vihollisiaan vastaan. Hänen vaarallisimpia vihollisiaan ovat Elektro, Tohtori Mustekala, Venom, Carnage, Skorpioni Mac Gargan, Vihreä Menninkäinen ja Sakaali, joilla kaikilla on omat syynsä olla Hämähäkkimiehen kimpussa.

Spider-Man on Peter Parkerin kasvutarina ja sankarikertomus. Lehden jokainen numero on täynnä toimintaa höystettynä sopivasti romantiikalla ja huumorilla. Suomenkieliset sarjakuvat ovat maailman parhaiden käsikirjoittajien ja piirtäjien käsialaa.

Lehti on suunnattu 8–16-vuotiaille pojille ja tytöille, mutta sopii erinomaisesti myös varttuneemmille Marvel-faneille.

Se ilmestyy kuukausittain eli 12 kertaa vuodessa. Lehti on tilattavissa kesto- tai määräaikaistilauksena sekä suomen- että ruotsinkielisenä.

Lehden ilmestymispäivät 2024.

Tietoa Spider-Manista

Peter Parker on kiltti ja tavallinen nuorimies, joka saa yllättäen yliluonnolliset voimat hämähäkin puremasta. Valtavat voimat tuovat mukanaan vastuuta ja hän päättää käyttää kykyjään suojellakseen kaupunkiaan pahoilta voimilta. Hämähäkkimiehen toimintaa haittaavat hänen siviilielämänsä, perheensä ja romanssinsa.

Kun nerokas tiedemies Tohtori Mustekala oli tekemässä kuolemaa, hän ottaa käyttöön viimeisen temppunsa. Vaihtamalla kehoja Peter Parkerin kanssa hän saa ihmeelliset hämähäkkivoimat ja kaikki Parkerin muistot. Niiden innoittamana hän pyrkii olemaan vieläkin parempi sankari - ylivoimainen Hämähäkkimies Spider-Man.

Kenelle?

8-16 -vuotiaille pojille ja tytöille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Kustannus Oy Ab

Päätoimittaja

-

Ensimmäinen numero

Yhdysvalloissa 1962, Suomessa 2006(?)

Levikki

5 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

67 % poikia, 33 % tyttöjä

Irtonumero

6,20 € (Lehtipiste)

ISSN

1796-4024

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram